Fashion

FOTO Acasă la Kate Moss: ce găsim în dressingul faimosului supermodel?

de admin

La 41 de ani, diva britanică încă seduce detaşat pe catwalk şi la fiecare eveniment monden la care participă. Prezenţa ei încă lasă unde de mister, precum parfumul bun al unei femei, iar asta i-a inspirat şi pe jurnaliştii pe fashion de la ediţia britanică a revistei-mamă Vogue să simtă parfumul Kate Moss în toate notele sale, păşind în casa ei impresionantă şi, mai ales în dedesubturile strălucitoare ale dressingurilor supermodelului – care au trezit fascinaţie pentru iubitorii modei şi-a frumuseţii. From her garden to her Louboutin collection, step inside Kate Moss's home: http://t.co/lglZIrriV1 pic.twitter.com/SqvnJJMz9l

— VOGUE.CO.UK (@BritishVogue) January 29, 2015

Pentru cei care se întreabă ce haine preferă Kate, ce pantofi îi plac foarte mult şi care sunt plăcerile ei vinovate, ce cadouri superbe a primit de la personaje importante şi interesante de-a lungul carierei sale strălucite de supermodel britanic, vedem o parte din lumea ei, în cele ce urmează.

În primul rând, Kate Moss are un dulap plin ochi de încălţăminte, evident: sandale, pantofi şi cizme,de designer, însă preponderent marca Christian Louboutin. “Garderoba mea dă pe dinafară de Loubutini – clasicul stiletto negru Pigalle, în armonie cu pielea neagră mată, este alegerea mea sigură. Am atâtea perechi, că Christian a creat un stil special pentru mine, So Kate”, a mărturisit ea în interviul acordat revistei britanice.

Genţile şi le are organizate pe perioade, pe ocazii, pe culori şi nu iese din casă fără un strop de Chanel – “Mereu pulverizez Chanel No. 5 după ce am făcut o baie sau înainte să mă pun la somn. Când ies în oraş, pulverizez şi alte arome”.

Modifică Setările