Fashion

FOTO Actriţa română Alexandra Dinu, o frumuseţe elegantă la Premiile Afrodita

de admin

FOTO Actriţa română Alexandra Dinu, o frumuseţe elegantă la Premiile Afrodita

Anul acesta a fost plin pentru actriţa româncă, stabilită în Italia. A primit al doilea trofeu pentru carieră, în cadrul Festivalului Pompeii Film, pentru rolul din “La Farfalla Granata”, după ce primise unul şi la Festivalul de Film de la Veneţia pentru cea mai bună actriţă – oferit de revista Diva e Donna, pentru interpretarea din “Rosso San Valentino”.

Una dintre actriţele proeminente de origine română, stabilită în străinătate şi-a făcut un nume încă de la 19 ani, în showbizul românesc, ca apoi să fie cunoscută mai mult pentru faptul că a devenit soţia fotbalistului Adi Mutu, între 2001 şi 2003. Însă, la 33 de ani, Alexandra Dinu face furori în mondenul italian, apărând în tot mai multe filme.

La gala premiilor Afrodita, putem spune că Alexandra Dinu a fost o adevărată zeiţă, stârnind admiraţie cu rochia sa elegantă. Vezi şi mai multe ţinute ale actriţei române, în următoarele!

Frumoasa româncă a făcut senzaţie la Roma cu interpretările sale actoriceşti, până anul trecut, când fiul ei şi-al lui Mutu, Mario, a suferit o operaţie pe cord deschis. Dar şi relaţia serioasă pe care o are cu Luca Bastianello, actor cu care a jucat în serialul Rosso San Valentino şi care deja i-a oferit un inel de logodnă, a contribuit la succesul ei monden. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea divertismentului italian.

Post by Alexandra Dinu Official.

În stânga, Alexandra a purtat o rochie ce emană prospeţime şi care îi pune în valoare silueta subţire, la Festivalul de Film de la Pompei.

Aici, la Festivalul de Film de la Venetia, la premiera Le Dernier Coup de Marteau, pe 3 septembrie, unde a purtat o rochie simplă, dar de mare efect mai ales datorită broderiei de pe spatele ţinutei, tot într-o nuanţă cremoasă de alb.

Aici, tot luna trecută, la Festivalul de Film de la Veneţia, la premiera filmului Pasolini, unde şi colega ei de breaslă, Mădălina Ghenea, şi-a făcut apariţia spectaculos. Alexandra a preferat o rochie mini neagră, pentru un efect dramatic, dar nu este cea mai bună opţiune vestimentară pentru actriţă.

FOTO GETTY

Modifică Setările