News

FOTO Albumul de vacanţă al Andreei Marin în Italia, alături de iubit şi de fiica sa adolescentă

de admin

FOTO Albumul de vacanţă al Andreei Marin în Italia, alături de iubit şi de fiica sa adolescentă camera-retro icon Vezi galeria 31 poze

Escapada în Capri a devenit deja o tradiţie în familia "Zânei", care a ajuns şi în vara aceasta cu fiica sa pe Costiera Amalfitană.

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin cu Ştefan Bănică Jr., se transformă încet, dar sigur într-o domnişoară absolut răpitoare. Cu ochi albaştri, buze pline şi păr lung, ca de zână, cum avea şi mama sa în adolescenţă, Violeta Bănică promite să frângă inimi încă de pe acum, când are doar 13 ani şi jumătate.

În vacanţa din superba insulă Capri, mamă şi fiică s-au fotografiat ca două prietene pe ambarcaţiunea cu care au explorat apele Mării Tireniene şi nu va trece mult până vor părea, mai curând, două surori.

"Eu am educat-o pe Violeta să vadă mama din mine, şi nu omul de televiziune, pentru ea nu sunt o „vedetă“, nu sunt nici pentru mine măcar. Suntem oameni cu picioarele pe pământ şi vreau să crească sănătos şi echilibrat. Seamănă foarte mult cu mine, recunosc. Mă recunosc în Violeta de parcă m-aş uita în urmă şi m-aş întoarce în timp...", a spus Andreea Marin în cadrul unui interviu acordat revistei Click! pentru femei.

În această călătorie devenită tradiţie anuală în familia lor, Andreea Marin şi Violeta Bănică au fost însoţite de diplomatul Adrian Brâncoveanu, iubitul prezentatoarei TV, care apare în câteva instantanee. De altfel, cei trei au avut parte de-o vacanţă scurtă, dar plină de splendoare.

"Iubesc dimineţile de vară blânde, când poţi privi soarele şi nu îl cauţi printre nori, apoi plimbările în papuci şi pantaloni scurţi pe cărări noi, umbrite doar de flori parcă rupte din rai, ce aşteaptă a fi descoperite, serile elegante şi vesele, mâncarea mediteraneană parfumată şi aromată, muzica italiană şi spiritul unic al insulei pe care o iubesc pe viaţă: Capri. A fost de neuitat şi această vacanţă.  O scurtă, dar minunată binecuvântare", a scris, la final de vacanţă, Andreea Marin pe pagina sa de socializare.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările