News

FOTO Alexandra Dinu, printre starurile de la Hollywood!

de admin

FOTO Alexandra Dinu, printre starurile de la Hollywood!

Alexandra Dinu va debuta ca actriţă în Statele Unite în această toamnă, odată cu premiera filmului “The Serpent’s Gift”, în care interpretează rolul principal, şi nu pare să se oprească aici. Plănuieşte să se mute pentru câteva luni la Los Angeles pentru a lua pulsul industriei americane de film, însă mărturiseşte că este momentan destul de reticentă şi că nu cade în mirajul “visului American”.

Actriţa este protagonista unui pictorial retro, realizat de revista Unica. Fotografiile au fost realizate pe străzile din Beverly Hills de celebrul fotograf Edward Aninaru în luna februarie, atunci când Alexandra a fost invitat special la Festivalul de Film “Los Angeles Italia”, desfăşurat chiar în săptămâna premergătoare premiilor Oscar.

În interviul acordat publicaţiei, vedeta povesteşte despre impresia pe care i-a lăsat-o primele contacte cu showbiz-ul de la Hollywood.

„Concurenţa de la Hollywood este acerbă pentru că te confrunţi cu cei mai buni din lume. Nu mă sperie însă acest lucru. Dacă te sperie Hollywoodul, înseamnă că meseria asta nu este pentru tine. Trebuie să fii conştient de ceea ce eşti, trebuie să realizezi că ai încă multe de învăţat şi trebuie să absorbi cât mai mult de la oamenii care te inspiră. E total greşit să pleci în America cu vise măreţe, cultivând acel «American Dream». Îţi poţi face singur rău. Cred că e mai inteligent să te duci şi să stai, să zicem, trei luni pe an acolo, să le cunoşti stilul de viaţă, să preiei tot ceea ce are mai bun America, iar apoi să te întorci acasă şi să analizezi. Nu am crezut niciodată că America e locul perfect şi nu m-aş vedea locuind acolo o perioadă lungă. America îţi poate da totul, dar îţi poate lua totul. Este un joc, trebuie să-i cunoşti bine regulile pentru a-ţi gândi următoarea mutare”, a declarat Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu este, înainte de toate, mama băieţelului ei, căruia i se dedică în totalitate, el fiind reperul ei în viaţă. Mario îi va fi în această perioadă tot timpul alături.

„Nu consider că am fost atât de concentrată pe carieră precum cei mai mulţi dintre colegii mei. Familia a fost prioritatea mea timp de mulţi ani şi este absolut normal, din moment ce am ales să devin mamă. Într-adevăr, mi-am dorit să-mi dezvolt şi cariera, am fost şi sunt ambiţioasă, însă nu a fost niciodată pe primul plan. Această pasiune îţi absoarbe toată fiinta şi, cu cât investeşti mai mult, cu atât rezultatele sunt pe măsura eforturilor tale. În cazul meu, fiind mamă, am ştiut dintotdeauna că sunt anumite lucruri pe care nu le pot face pentru artă. Şi sunt împăcata cu asta. Fiul meu şi responsabilitatea pe care o am faţă de el mă obligă să rămân cu picioarele pe pământ”, mai adaugă Alexandra Dinu.

Comentarii

Articole asemănătoare