News

FOTO Alexandra Nechita, supranumită "Micuţa Picasso", a născut al doilea copil

de admin

FOTO Alexandra Nechita, supranumită "Micuţa Picasso", a născut al doilea copil camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Artista-fenomen plecată din România în Statele Unite, ale cărei lucrări au făcut furori la Hollywood, a devenit din nou mamă.

După luni de aşteptare, frumoasa şi talentata Alexandra Nechita a adus pe lume un băieţel sănătos, care se numeşte Revve Elliot Nechita-Tcharfas. El este mezinul artistei şi al soţului acesteia, designerul ucrainean Dimitri (Dima) Tcharfas, fiind totodată frăţiorul mai mic al Tevvei. Micuţul s-a născut sâmbătă dimineaţa la o maternitate din Los Angeles.

Pictoriţă şi sculptoriţă, Alexandra Nechita, supranumită Micuţa Picasso, a plecat din România încă din copilărie şi şi-a construit o carieră impresionantă peste Ocean. Ea a devenit celebră în Statele Unite datorită picturilor ei, care s-au vândut cu sute de mii de dolari şi care au ajuns să decoreze vile şi spaţii aparţinând unor VIP-uri ca Oprah Winfrey, Charlize Theron, Ellen DeGeneres. De câţiva ani, face şi sculpturi în acelaşi stil care a consacrat-o şi care par coborâte din pânzele sale incredibile.

Citeşte şi:

EXCLUSIV pentru OK!: Alexandra Nechita: „Am avut o copilărie diferită“

Fiica sa, Tevva (6), crescând într-o lume atât de colorată şi de expresivă în preajma părinţilor săi, a început şi ea să se joace cu culorile, demonstrând un simţ artistic înnăscut. Rămâne de văzut dacă şi juniorul familiei va demonstra aceeaşi înclinaţie spre estetică şi creaţie.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările