News

FOTO Alyssa Milano: şedinţă foto în timp ce alăptează!

de admin

FOTO Alyssa Milano: şedinţă foto în timp ce alăptează!

După ce a născut în septembrie al doilea ei copil cu soţul David Bugliari, actriţa de 41 de ani este extrem de încântată de jobul de mămică. De-asta a şi ales să împartă cu fanii pe contul ei de socializare media momentul intim al alăptării

Vedeta s-a pozat în timp ce o alăpta pe fiica ei, Elizabella, şi a postat imaginea pe Instagram, adăugând un citat din Milan Kundera: "Ah, bucuria suptului la sân. Mama urmărea cu drag mişcările guriţei fără dinţişori şi îşi imagina că, odată cu laptele ei, curgea în trupul copilului gândurile ei cele mai profunde, visele ei cele mai arzătoare."

Căsătorită din 2009 cu David Bugliari, Alyssa mai are cu el un fiu în vârstă de trei ani, Milo. Şi îi place atât de mult să se ocupe de familia ei, încât a renunţat şi la rolul său din serialul "Mistresses". "După două sezoane minunate în Los Angeles, producătorii au decis să filmeze sezonul trei al serialului în Vancouver, Canada, din motive financiare. A fost o decizie pe care am luat-o cu greu, dar nu mă pot muta acolo. Am doi copii mici. Să fiu mamă şi soţie e prioritar pentru mine. Şi nu-mi pot dezrădăcina familia...", a explicat Milano.

Foto: WENN, Instagram/Alyssa Milano

Modifică Setările