Gossip

FOTO Amalia Năstase este însărcinată

FOTO Amalia Năstase este însărcinată

Părea că, după divorţul de Ilie Năstase şi cele două fetiţe pe care le au împreună, vedeta s-a axat pe afaceri şi că a lăsat pe un plan secund viaţa personală. Însă acum, la aproape 40 de ani, e gata să devină din nou mamă.

Foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa de familie, Amalia Năstase a evitat să vorbească despre relaţia ei cu partenerul său de afaceri, Răzvan Vasilescu. Dar pentru că acum cei doi vor deveni şi părinţi, fosta soţie a lui Ilie Năstase a considerat că a venit timpul să dea lumii vestea cea mare.

Ea a anunţat prin intermediul contului ei de socializare faptul că este însărcinată şi că aşteaptă cel de-al treilea copil al său, iar asta în ciuda faptului că are aproape 40 de ani.

Metoda a fost una, ce-i drept, inedită, Amalia postând o fotografie cu ea şi cu fetiţele sale purtând tricouri roşii şi inscripţii cu indicii.

Deja mamă a două fetiţe, Emma şi Alessia, Amalia Năstase de-abia aşteaptă să-şi ţină în braţe următorul bebeluş, care se pare că va fi un băieţel, potrivit mesajului de pe Instagram, "It's a boy!".

Foto: Instagram

Modifică Setările