News

FOTO Amintiri din copilărie: fotografii cu vedete în tinereţe!

de admin

Cum se poartă, din când în când, starurile îşi mai răsfaţă fanii pe reţelele de socializare, postând poze cu ele în copilărie, pe când nimeni nu visa că va ajunge atât de faimos. Care dintre ele au publicat săptămâna trecută aceste amintiri şi cum arătau ele pe vremuri?

Lupita Nyong’o a postat, copleşită poate de nostalgie, o poză cu ea pe când avea doar 14 ani şi nu visa că va ajunge câştigătoare de Oscar, pentru doar câteva replici în filmul “12 Years a Slave”. Zâmbetul acela s-a menţinut.

Tot zâmbind o vedem şi pe Mandy Moore, pe vremea când era mică-mică şi prefera să fie mai degrabă balerină decât actriţă/cântăreaţă. Poate avea mai mult succes cu dansul, ne gândim.

Neaşteptată a fost postarea lui Hillary Clinton cu ea într-o fotografie vintage, de demult, chiar de demult, pe când alerga pe o tricicletă pe străzi. O poză în premieră, chiar, după cum a notat şi soţia lui Bill Clinton la postare.

Ce să facă Mariah Carey, dacă nu să posteze încă o poză cu ea în tinereţe, pe când era slabă, nu avea probleme cu vocea, nu era în pragul divorţului şi nu suferea de criza vârstei. Asta, cu ocazia a 25 de ani de la primul ei album.

Barbra Streisand nu a vrut să ofere fanilor o privire asupra imaginii sale din copilărie, însă a oferit o surpriză şi mai plăcută: o poză cu ea şi Louis Armstrong în 1969, la premiera filmului ei, “Hello, Dolly!”. Ah, frumos!

Bonus: cu ea şi Neil Diamond, mai jos!

Erasmus High School alumn (and duet partner!) Neil Diamond. #tbt

A photo posted by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on


Tom Hanks a făcut deliciul tuturor când a postat o poză cu el în 1974, acoperit pur şi simplu de păr. Cum nu l-am mai văzut.

Cindy Crawford nu are nimic mai bun de făcut, probabil, decât să posteze din când în când fotografii cu ea pe vremea când era model tânăr. Adică la începutul anilor ’90, când colanţii şi body-urile tanga erau la modă oriunde, oricând.