Vedete

FOTO Anda Adam a fost cerută în căsătorie. "A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul realitate"

de admin

FOTO Anda Adam a fost cerută în căsătorie. "A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul realitate" camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Artista a avut parte de o cerere în căsătorie inedită, într-un decor ca-n poveşti.

Povestea de dragoste dintre Anda Adam şi omul de afaceri arădean Yosif Eudor Mohaci a debutat furtunos şi continuă să evolueze cu paşi repezi. Când de-abia începeam să ne obişnuim cu o Anda Adam liberă de contract, iată că noul ei iubit vine cu promisiuni pe viaţă. Zilele trecute, Yosif a pus la cale o cerere în căsătorie ca-n poveşti.

„Mi-a pregătit o vacanţă surpriză, unde mi-a făcut şi o altă surpriză!", povesteşte entuziasmată Anda Adam, concurentă în show-ul "Bravo, ai stil! Celebrities", difuzat la Kanal D.

"Am avut parte de o experienţă inedită, într-o locaţie în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo şi a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viaţă mea şi nu pot decât să îi mulţumesc pentru asta. Este o destinaţie pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă aducă aici, în Cappadocia. Bineînţeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunşi acolo, să facem şi o şedinţa foto, este foarte instragamabil locul. El, între timp, a pus la cale, fără că eu să ştiu, toate detaliile că să îmi facă surpriză, să pregătească momentul cererii în căsătorie."

"Am ajuns eu că o floricică, la 5 dimineaţă, la şedinţa foto. Când am terminat de fotografiat şi m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a aşezat în genunchi şi m-a întrebat dacă vreau să fiu soţia lui. A fost foarte emoţionant, nu mă aşteptam, am plâns de bucurie... Toţi oamenii din baloane, care treceau pe deasupra noastră, ne felicitau şi ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru...".

În ceea ce priveşte stabilirea nunţii, Anda a spus că atunci "Când vom decide şi ziua nunţii, vă vom anunţa”.

Anda Adam a surprins pe toată lumea când s-a despărţit de Sorin Nicolescu, tatăl fetiţei sale, Evelin (5).

Yosif Eudor Mohaci are mai multe afaceri în România, dar a locuit o vreme şi în Elveţia şi Franţa. Ca şi Anda, a mai fost şi el căsătorit, în decursul căreia fosta soţie, Ioana, i-a născut o fiică, pe nume Nicole (5).

FOTO: Kanal D/Instagram

Comentarii

Modifică Setările