Fashion

FOTO Anda Adam, în căutarea rochiei de mireasă!

de admin

FOTO Anda Adam, în căutarea rochiei de mireasă!

Anda Adam a început în forţă pregătirile pentru cel mai important eveniment din viaţa ei personală: nunta cu Andrei Sorin, ce va avea loc în data de 7 iunie.

Artista caută în prezent rochia de mireasă, astfel că probează mai multe modele din care va alege în final unul, ascultând inclusiv de sfatul mamei sale şi al prietenilor apropiaţi.

Însă cum rochia de mireasă este printre cele mai importante lucruri din ziua unei mirese, Anda vrea să acorde mai multă atenţie acestui aspect, drept prin urmare încă nu s-a oprit la un model anume.

Având în vedere că este un eveniment unic, cu totul special, aş opta pentru o rochie spectaculoasă cu o trenă lungă, care poate fi purtată doar pentru o astfel de ocazie. În plus, îmi doresc un model cu corset, fără mâneci sau bretele, îndeajuns de comod pentru a mă putea mişca în voie. Asta pentru că îmi doresc să dansez, să mă distrez la nunta mea. O rochie simplă, lungă şi cu puţină trenă am tot purtat de multe ori pe covorul roşu la diferite gale fastuoase. Tocmai de aceea acum modelul va fi unul cu totul special. Încă nu m-am decis, dar am probat deja câteva de la Bella Sposa care mi-au plăcut foarte mult”, declară artista.