Muzica

FOTO Andi Vasluianu, guest star în clipul formaţiei Voltaj

FOTO Andi Vasluianu, guest star în clipul formaţiei Voltaj

Băieţii de la Voltaj tocmai au încheiat filmările pentru videoclipul piesei „Lumea e a mea“, la care a fost invitat să participe şi actorul Andi Vasluianu.

Filmările au durat două zile şi s-au desfăşurat în două locaţii: în centrul Bucureştiului şi pe acoperişul unei clădiri foarte înalte. Rezultatul este spectaculos, iar trupa abia aşteaptă să-l arate fanilor.

Regia videoclipului aparţine lui Dan Petcan, cel care a regizat şi ultimele două clipuri Voltaj, inclusiv „Dă vina pe Voltaj“, care s-a bucurat de un mare succes şi care este încă în plină difuzare la posturile TV.

Protagoniştii noului material Voltaj, „Lumea e a mea“, sunt doi actori foarte cunoscuţi, din noua generaţie, mai exact Andi Vasluianu şi Diana Roman.

„Am filmat în doua locaţii foarte frumoase. În prima dintre ele am avut nevoie de ploaie şi, cum afară era un senin perfect, a trebuit să apelăm la o maşină de ploaie. Partea bună a fost că ne-am răcorit! Fanii au fost cei care au ales ca aceasta piesă să aibă parte de videoclip, după «Dă vină pe Voltaj», aşa că sperăm să fie foarte încântaţi de ceea ce le vom oferi în săptămânile ce urmează“, a declarat Călin Goia.

vezi aici galeria foto

Acest nou single face parte de pe albumul „Dă vina pe Voltaj“, disc lansat în 30 mai anul acesta, care este încă disponibil la tarabele de presă.

Voltaj va susţine un concert pe 10 octombrie la Sala Palatului, când fanii vor avea ocazia să asculte atât piese vechi, hituri care i-au consacrat, cât şi noile piese incluse pe discul „Dă vina pe Voltaj“. Biletele sunt deja puse în vânzare în magazinele de specialitate şi sunt disponibile şi online.

Clipul „Lumea e a mea“ va putea fi umărit în cel mai scurt timp online şi la televiziunile muzicale.

Foto: Cat Music/Media Services

Modifică Setările