News

FOTO Andrei Zaharescu a devenit tătic în Africa de Sud

FOTO Andrei Zaharescu a devenit tătic în Africa de Sud

La sfârşitul lui 2013, la patru luni de la divorţul de Andreea Berecleanu, fostul prezentator de televiziune şi-a schimbat complet viaţa. A părăsit România, e consul la Cape Town şi a cunoscut o altă femeie, care între timp i-a dăruit un copil.

Ne amintim şi acum cât de trist şi abătut era după divorţul de prezentatoarea de ştiri, alături de care formase un cuplu timp de mai bine de 15 ani şi cu care are şi doi copii, pe Eva şi Petru.

Astăzi, Andrei Zaharescu (54) şi-a regăsit fericirea alături de avocata Cosmina Ionescu, care şi-a lăsat şi ea în urmă viaţa şi cariera din România şi s-a angajat la consulatul din Africa de Sud.

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului şi actualul consul a găsit astfel formula ideală de a-i fi alături noii partenere de viaţă, iar acum cei doi au devenit şi părinţi.

Discret, cum îl ştim, Andrei Zaharescu a ţinut departe de ochii publicului atât noua sa relaţie, cât şi faptul că a devenit din nou tată. Se pare că iubita lui a născut în toamnă un băieţel, pe care perechea l-ar fi prezentat prietenilor cu ocazia unei petreceri, scrie wowbiz.ro.

Fostul prezentator are o legătură strânsă şi cu copiii din căsnicia cu Andreea Berecleanu, ei petrecându-şi vara la Cape Town.

Foto: wowbiz.ro

Modifică Setările