News

FOTO Andrei Zaharescu a devenit tătic în Africa de Sud

FOTO Andrei Zaharescu a devenit tătic în Africa de Sud

La sfârşitul lui 2013, la patru luni de la divorţul de Andreea Berecleanu, fostul prezentator de televiziune şi-a schimbat complet viaţa. A părăsit România, e consul la Cape Town şi a cunoscut o altă femeie, care între timp i-a dăruit un copil.

Ne amintim şi acum cât de trist şi abătut era după divorţul de prezentatoarea de ştiri, alături de care formase un cuplu timp de mai bine de 15 ani şi cu care are şi doi copii, pe Eva şi Petru.

Astăzi, Andrei Zaharescu (54) şi-a regăsit fericirea alături de avocata Cosmina Ionescu, care şi-a lăsat şi ea în urmă viaţa şi cariera din România şi s-a angajat la consulatul din Africa de Sud.

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului şi actualul consul a găsit astfel formula ideală de a-i fi alături noii partenere de viaţă, iar acum cei doi au devenit şi părinţi.

Discret, cum îl ştim, Andrei Zaharescu a ţinut departe de ochii publicului atât noua sa relaţie, cât şi faptul că a devenit din nou tată. Se pare că iubita lui a născut în toamnă un băieţel, pe care perechea l-ar fi prezentat prietenilor cu ocazia unei petreceri, scrie wowbiz.ro.

Fostul prezentator are o legătură strânsă şi cu copiii din căsnicia cu Andreea Berecleanu, ei petrecându-şi vara la Cape Town.

Foto: wowbiz.ro

Comentarii

Articole asemănătoare

Recunoşti vedeta ştirilor sportive?

News

Recunoşti vedeta ştirilor sportive?

„O zi creaţă“ şi-a anunţat blonda schimbarea temporară de look, care i-a surprins pe fanii săi. În tot cazul, noua coafură îi vine atât de bine, încât ar putea-o adopta mai des. Ţi-ai dat seama despre cine este vorba?

Adevărul din spatele relaţiei Andreei Berecleanu cu Andrei Zaharescu

News

Adevărul din spatele relaţiei Andreei Berecleanu cu Andrei Zaharescu

Ea e foarte diplomată şi preferă să nu se uite în trecut. El şi-a refăcut viaţa departe de ţară, în Africa de Sud, şi are deja o altă familie. Iată însă care este povestea celor doi soţi, spusă de avocatul prezentatoarei de ştiri.

FOTO/VIDEO Chef Foa, experienţe inedite în vacanţa din Africa de Sud

News

FOTO/VIDEO Chef Foa, experienţe inedite în vacanţa din Africa de Sud

Juratul de la „Masterchef“ s-a aliniat trendului şi a zburat spre ţările calde, către spectaculosul Cape Town, unde nu doar că s-a relaxat, ci a şi testat noi condimente şi feluri de mâncare inedite.

Anca Lungu a născut

News

Anca Lungu a născut

Deşi naşterea a fost prematură, bebeluşul venind pe lume în a opta lună de sarcină, vedeta Antenei 1 este fericită că are un copil sănătos, pe care abia aştepta să-l ţină în braţe.

News

Mircea Badea, la cuţite cu Oreste

Cândva buni prieteni, colaboratori şi colegi de trust, cei doi prezentatori de televiziune abia se mai pot privi în ochi. Disputele personale continuă acum în spaţiul virtual, unde-şi aruncă săgeţi cu venin de câte ori au ocazia.