Fashion

FOTO Anna Wintour făcea furori în anii ’80: ce ţinute retro îndrăzneţe purta editorul Vogue!

de admin

Marea fashionistă a vremurilor noastre, pilonul oficial al modei şi-a stilului impecabil din 1988, acum în vârstă de 65 de ani, făcea senzaţie cu apariţiile sale provocatoare.

http://t.co/238bXmYaAZ Anna Wintour's Style in the 1990s Will Change How You Look at the Vogue Editor Forever #... pic.twitter.com/13Iflyyvju

— Breaking Headlines (@WorldUSNews) December 17, 2014

Vă vine să credeţi sau nu, rochiile modeste şi costumele sobre, dar cochete pe care le preferă acum n-aveau loc în dressingul Annei în anii ’80-’90. În schimb, rochiile sclipitoare, mini, bluzele mulate pe sâni sau transaprente, pantalonii scurţi şi tricourile largi accesorizate cu bijuterii opulente era favoritele sale. Şi ce piese retro vintage!

Încă de acum 20-30 de ani, editorul Vogue se impunea ca fashion icon, cu ţinutele sale colorate, riscante şi foarte în vogă, trendul vremii de atunci mizând pe culoare, joacă şi paiete strălucitoare.

De la rochiile scurte - pe sub care Anna n-ar fi purtat adeseori lenjeria intimă, spun mulţi - la piesele cool şi demne de purtat şi în zilele noastre - pentru că stilul retro este foarte apreciat acum - ţinutele editorului celei mai apreciate reviste de stil şi modă din lume schimbă impresia poate nu atât de extraordinară pe care o aveam despre ea, dată fiind rigiditatea clasică, rochiile midi şi ochelarii statement pe care le preferă acum iconul fashion la fiecare apariţie. Chiar ne place stilul old school al Annei!

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Naomi Campbell la 45 de ani, într-o rochie Versace purtată în 1998! 

Fashion

FOTO Naomi Campbell la 45 de ani, într-o rochie Versace purtată în 1998! 

Fiind unul dintre supermodelele iconice ale anilor ’90, ne aşteptam ca frumuseţea ei şi trupul înalt ş subţire să se menţină foarte bine. Iată că, la 45 de ani, bruneta cu piele de abanos a apărut la un eveniment fashion Fragrance Foundation Awards, în New York, strălucind într-o rochie Versace pe care a purtat-o prima oară pe când avea 27 de ani .

Fashion

FOTO Acasă la Kate Moss: ce găsim în dressingul faimosului supermodel?

La 41 de ani, diva britanică încă seduce detaşat pe catwalk şi la fiecare eveniment monden la care participă. Prezenţa ei încă lasă unde de mister, precum parfumul bun al unei femei, iar asta i-a inspirat şi pe jurnaliştii pe fashion de la ediţia britanică

Fashion

FOTO Cele mai vulgare ţinute ale vedetelor pe covorul roşu, din 2014!

Ne pregătim să încheiem şi anul acesta, aşadar de ce n-am face o retrospectivă a apariţiilor memorabile pe care vedetele au ţinut morţiş să le aibă, ca să nu le uităm aşa uşor?