Fashion

FOTO Anna Wintour făcea furori în anii ’80: ce ţinute retro îndrăzneţe purta editorul Vogue!

de admin

Marea fashionistă a vremurilor noastre, pilonul oficial al modei şi-a stilului impecabil din 1988, acum în vârstă de 65 de ani, făcea senzaţie cu apariţiile sale provocatoare. http://t.co/238bXmYaAZ Anna Wintour's Style in the 1990s Will Change How You Look at the Vogue Editor Forever #... pic.twitter.com/13Iflyyvju

— Breaking Headlines (@WorldUSNews) December 17, 2014

Vă vine să credeţi sau nu, rochiile modeste şi costumele sobre, dar cochete pe care le preferă acum n-aveau loc în dressingul Annei în anii ’80-’90. În schimb, rochiile sclipitoare, mini, bluzele mulate pe sâni sau transaprente, pantalonii scurţi şi tricourile largi accesorizate cu bijuterii opulente era favoritele sale. Şi ce piese retro vintage!

Încă de acum 20-30 de ani, editorul Vogue se impunea ca fashion icon, cu ţinutele sale colorate, riscante şi foarte în vogă, trendul vremii de atunci mizând pe culoare, joacă şi paiete strălucitoare.

De la rochiile scurte - pe sub care Anna n-ar fi purtat adeseori lenjeria intimă, spun mulţi - la piesele cool şi demne de purtat şi în zilele noastre - pentru că stilul retro este foarte apreciat acum - ţinutele editorului celei mai apreciate reviste de stil şi modă din lume schimbă impresia poate nu atât de extraordinară pe care o aveam despre ea, dată fiind rigiditatea clasică, rochiile midi şi ochelarii statement pe care le preferă acum iconul fashion la fiecare apariţie. Chiar ne place stilul old school al Annei!

Modifică Setările