TV

FOTO Antonia a devenit vedetă Kanal D

FOTO Antonia a devenit vedetă Kanal D

Cântăreaţa a semnat cu postul de televiziune turcesc pentru un super show care va începe din toamnă. Vezi care sunt ceilalţi artişti-surpriză angrenaţi în acest proiect de amploare.

Potrivit wowbiz.ro, Antonia Iacobescu va fi jurat în cadrul emisiunii „KIDSing“, un concurs dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor. Ea va fi colegă de pupitru cu Gabriel Cotabiţă şi cu Wilmark, care s-a despărţit de Pro TV cu mare tam-tam, unde era jurat în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine“.

Surprizele nu se termină, însă, aici, pentru că cel care va fi prezentatorul showului „KIDSing“ este actorul care a făcut senzaţie în telenovela-fenomen „Numai iubirea“, de la Acasă TV, Dan Bordeianu. El va prezenta show-ul împreună cu Theo Rose, o adolescentă cu voce de aur.

Şi tot ca o noutate, regizorul va fi Iulian Moga, fratele lui Marius Moga, cunoscut pentru colaborările sale cu diverşi artişti români, cu care a realizat numeroase videoclipuri de calitate.

Lansarea acestui proiectul pe post este anunţată pentru această toamnă şi va fi în concurenţă cu "Next Star", de la Antena 1.

Foto: WowBiz, pagina personală