News

FOTO Apariţie dubioasă în oraş: cum arată mama lui Shia LaBeouf şi ce ţinute bizare poartă! 

de admin

Mare ne-a fost mirarea să îi vedem pe actorul de 29 de ani în oraş, ţinându-se de mână cu mama lui. Mai că nici n-am fi spus că această femeie cu look... pestriţ, să spunem aşa, este mama lui Shia, cu care nu pare să semene deloc. Decât la stil.

Eram deja obişnuiţi cu un Shia îmbrăcat aiurea, fie cu look rock-gotic, fie cu look bizar pur şi simplu. Zilele trecute, însă, a surprins trecătorii şi internauţii, de altfel, cu apariţia sa pe străzile Los Angelesului, de mână cu mama sa, Shayna Saide, îmbrăcaţi special. El – într-un tricou cu fundiţă şi inscripţia “beauty”, cu şapca-ntoarsă şi şlapi cu şosete în picioare, iar doamna cea mai importantă din viaţa lui – în ghete negre, rochie în stil etno, centură în talie şi o broboadă ce se voia eşarfă sau bluză peste rochia luată peste tricou! Prin urmare, aşa mamă, aşa fiu – sau viceversa, nu ştim.

Cert e că apariţia lor atât de excentrică a făcut furori în media, stârnind reacţii privind îmbrăcămintea lor dubioasă. Dacă am fi răi, am spune că sunt penibili, cel puţin ea. Cine se îmbracă cu trei straturi de haine pe o vreme foarte călduroasă, în abordarea aceasta care parcă-parcă aduce cu dulcele stil ţigănesc autentic? Dar au fost alţii răutăcioşi şi pentru noi, menţionând, după apariţia lor în ţinute distractiv de dubioase că mama lui Shia LaBeouf pare venită dintr-un film Western.

Controversatul actor din “Transformers” / “Fury” / “Nymphomaniac”a mărturisit în repetate ocazii afecţiunea ... cel puţin specială pentru mama lui, spunând chiar, într-un interviu în Playboy, din 2009, că Saide “e probabil cea mai sexy femeie pe care o ştiu… dacă aş putea să o întâlnesc pe mama mea şi să mă căsătoresc cu ea, aş face-o”. WTF, dude?

Modifică Setările