News

FOTO Aproape goală! Fiica lui Lenny Kravitz, cu părţile intime la vedere

de admin

FOTO Aproape goală! Fiica lui Lenny Kravitz, cu părţile intime la vedere

Pe Zoë Kravitz o ştim mai ales drept fiica tatălui ei faimos, actriţă promiţătoare (“Divergent”, “X-Men”) şi model. Şi, ca orice femeie în pragul faimei hollywoodiene, trebuia să impresioneze cumva şi într-un pictorial provocator, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, pozând ca o amazoană cu dreaduri cool.

De parcă n-ar fi fost de-ajuns că anul trecut a slăbit 20 de kg pentru un rol, actriţa de 26 de ani a pozat aproape goală în cadrul unei şedinţe foto foarte interesante, pentru publicaţia “Flaunt”, unde a apărut topless, în toată splendoarea ei de femeie frumoasă şi în formă, în ciuda staturii minion. Bine, hai să spunem mai exact, atât cu sânii, cât şi cu o parte din posteriorul ei la vedere. Nimic vulgar, desigur, autorii publicaţiei mizând pe fotografii alb negru şi vestimentaţia foarte inspirată pentru a conferi erotism şi eleganţă imaginii actriţei.

Zoë a ales un shooting provocator în care vorbeşte şi despre numeroasele sale proiecte, precum filmele Mad Max şi Good Kill. Cu toate că ne-am fi aşteptat de la exotica vedetă să-şi pună în valoare formele sale frumoase, nu ştim ce părere va avea Lenny. Până la urmă, e fata lu’tata! Din fericire, tânăra Zoë pare transformată dintr-un copil faimos într-o femeie de success, matură, plină de erotism şi farmec.