Fashion

FOTO Aşa NU! Vedete prost îmbrăcate la gala Oscarurilor

de admin

Bineînţeles că acolo unde sunt şi foarte bine îmbrăcate, sunt şi prost îmbrăcate, mai ales când vorbim de gale de prestigiu, precum gala de decernare a premiilor Oscar 2015. Am vorbit de cele mai frumoase şi elegante apariţii feminine, însă care sunt vedetele care au exagerat sau au dat chix cu alegerile lor vestimentare, în încercarea lor de a şoca?

Solange Knowles

Se pare că sora lui Beyonce are o predilecţie pentru rochiile cu multe straturi, lungi şi care acoperă tot. La gala de aseară, a venit acoperită din cap până-n picioare cu o tunică-pantalon roşie, mult prea mult pentru o petrecere atât de elegantă şi clasică. Apreciem încercarea de-a părea unică, dar prea mult e prea mult!

Lady Gaga

Doamna în alb a ales o rochie foarte interesantă şi chiar de apreciat, cu o corială superbă. Însă tot farmecul ţinutei semnată Alaia a fost anulat de mănuşile roşii. Arată de parcă a uitat să.şi dea jos mănuşile de spălat vasele, cum au ironizat-o mulţi.

Nicole Kidman

Ar fi fost o rochie foarte elegantă dacă ar fi renunţat la centura roşie şi la clutchul acela care oricum este din alt registru!

Felicity Jones

Rochia Alexander McQueen nu poate fi purtată de oricine, iar pe actriţa din “The Theory of Everything” această creaţie nu cade atât de bine, spun criticii. Unu, pentru că pare că îi cade prost în jurul gâtului, şi doi, pentru că ar fi fost mult mai ok să fie mulată pe formele sale. Păcat!

Rita Ora

Nu înţelegem de ce mulţi critici au încadrat-o pe artistă la prost îmbrăcate, când rochia bleumarin Marchesa purtată la Oscar a fost una din cele mai frumoase şi elegante pe care le-a purtat vreodată. Iar detaliile aurii au dat şi mai mult rafinament ţinutei. Dacă e să vorbim de ţinută prost inspirată, putem vorbi de rochia transparentă pe care a purtat-o la petrecerea de după...

Meryl Streep

Poate că ţinuta office ar fi fost salvată dacă actriţa ar fi renunţat la sacou. Nu este o ţinută de Oscar, cu siguranţă, pentru că nu are niciun element elegant sau special pentru această seară.

FOTO GETTY IMAGES