News

FOTO Aşa tată, aşa fiică: ce fete seamănă foarte bine cu taţii lor faimoşi?

de admin

FOTO Aşa tată, aşa fiică: ce fete seamănă foarte bine cu taţii lor faimoşi?

O raritate pentru presa mondenă este apariţia lui Lily Rose, fiica de 15 ani a lui Johnny Depp şi a Vanessei Paradis. Scumpă la vedere este, dar şi o prezenţă surprinzătoare, dat fiind cât de frumos a crescut şi cât de bine îi seamănă actorului de 51 de ani, pentru că puţini ar fi recunoscut-o doar ca Lily Rose. Noroc de genele frumoase moştenite de la Johnny!

Lily Rose a impresionat la prezentarea de modă Chanel din New York – pe bună dreptate! Ce fete mai seamănă atât de bine cu taţii lor faimoşi? Să vedem, să vedem...

Click pe următoarea pentru a vedea cum arată fiicele lui Clint Easwood, Arnold Schwarzenegger şi Noel Gallagher şi cât de bine le seamănă!

Clint Eastwood are o fată de milioane! La propriu şi la figurat, căci Francesca este şi model şi actriţă. Şi prezenţa ei la gala Environmental Media Awarda ne dovedeşte cât de mult i-a moştenit trăsăturile celebrului ei tată. Blondina are doar 21 de ani şi străluceşte oriunde apare la evenimentele mondene, ducând mai departe renumele familiei sale.

Nici Arnold Scwhwarzenegger nu stă rău! Pesemne e un tată mândru de fata lui, Katherine, care i-a moştenit trăsăturile şi mai ales zâmbetul. Tânăra autoare de 25 de ani, cea mai mare dintre copiii starului cu Maria Shriver, seamănă foarte bine cu tatăl ei celebru. Nu ştim în ce relaţii sunt ei, totuşi, după despărţirea părinţilor ei din cauza infidelităţii constante a lui Arnold - soldată şi cu un copil din flori...

Rockstarul Noel Gallagher nu are o viaţă personală prea strălucită, precum şi fratele lui infidel declarat, Liam – care are patru copii, dintre care doi din flori. Însă cu siguranţă se bucură că fiica lui de numai 15 ani, Anais, care este şi model în devenire, îi moşteneşte privirea albastră şi pătrunzătoare şi nu numai.

FOTO WENN, GETTY

Modifică Setările