News

FOTO Ashton Kutcher şi Mila Kunis: primele poze cu copilul lor!

de admin

FOTO Ashton Kutcher şi Mila Kunis: primele poze cu copilul lor!

În premieră, avem poze foarte aşteptate cu primul copil al lui Ashton Kutcher şi-al logodnicei sale, Mila Kunis – deşi se zvoneşte că deja s-au şi căsătorit! Cei doi actori îndrăgostiţi au primit-o pe lume pe Wyatt Isabelle pe 1 octombrie, însă nici urmă de fotografii care să ne-arate cum este micuţa. Mila and Ashton are so cute :( pic.twitter.com/DYl6Qa1FGw

— cat (@cyruskstew) January 6, 2015

Dar iată că, odată cu Sărbătorile de iarnă, au trecut la pozat – pentru prieteni şi familie doar, nu vă gândiţi! Noii părinţi celebri s-au amuzat împreună cu fetiţa lor de 3 luni în poze portret de familie, cu costume de animale, pentru cei dragi, dar aceste felicitări au ajuns şi pe reţelele de socializare şi pe site-urile fanilor, conform Radar Online.

Unii fani au avut şansa de a-l vedea pe Ashton Kutcher (36) în rol de tătic live, fotografiindu-l în oraş, cu fetiţa lor Wyatt într-un ham de copii, la piept. Deşi atât el, cât şi Mila (31) au vorbit despre bucuria de-a fi părinte pentru prima dată, dar nu au dezvăluit poze cu copilul, pentru a-şi proteja familia de atenţia media.

Cuplul de actori şi iubiţi s-a cunoscut la filmările serialului “That 70s Show” acum foarte mulţi ani, când erau foarte buni prieteni. După căsnicia cu Demi Moore, Ashton s-a îndrăgostit lulea de focoasa brunetă şi divorţul de prima a degenerat în scandaluri publice. De aceea, niciunul momentan nu doreşe să-şi expună viaţa personală.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările