News

FOTO Atunci şi acum: starurile din “Dădaca”, cum arată după 16 ani!

de admin

Fran Drescher şi Charles Shaughnessy, adică personajele principale Fran Fine şi Maxwell Sheffield din serialul “Dădaca”, s-au reîntâlnit şi au pozat împreună aseară, cu ocazia punerii în scenă a piesei “Cenuşăreasa” în Los Angeles, în care joacă actriţa de 57 de ani. Fran Drescher fue a la inauguración de Rodgers & Hammerstein’s Cinderella, junto a Charles Shaughnessy ¡viejos! pic.twitter.com/zy7xBHOP5J

— Eduardo Moroyoqui (@morkyofficial) March 19, 2015

Fran joacă rolul mamei vitrege în producţia teatrală şi a fost toată un zâmbet când l-a reîntâlnit pe colegul ei, Charles, cu care a jucat timp de 6 ani în îndrăgitul serial, din 1993 până în 1999. Sunt 16 ani de la terminarea comediei, iar cei doi actori arată la fel de bine şi de charismatici ca pe micul ecran de-atunci!

Comedianta a purtat o rochie foarte inspirată de culoarea smaraldului, accesorizând o pereche de pantofi de culoarea caramel, în timp ce fostul “Mr. Sheffiield”, acum în vârstă de 60 de ani, a apărut la patru ace, cu părul mai grizonant şi acelaşi zâmbet cuceritor. Cei doi au rămas prieteni, după cum se observă în fotografiile fericite, care au trezit o undă de nostalgie în sufletul fanilor.

Modifică Setările