News

FOTO Au fost odată... sexy

FOTO Au fost odată... sexy

Timpul nu iartă pe nimeni şi nici nu se întoarce înapoi. Nici starurile de odinioară nu au fost trecute cu vederea. Să ne amintim cum arătau în vremurile de glorie.

În filmul care a propulsat-o în 1988, Working Girl, Melanie Griffith era foarte sexy. Acum, pe chipul său sunt deja evidente urmele alcoolului, antidepresivelor şi intervenţiilor estetice.

Iată cum arată Ryan O’Neal, vedeta din Love Story, după 44 de ani de la filmările celebrei pelicule. Starul de 72 de ani a suferit o adevărată dramă când marea lui iubire, Farrah Fawcett, a murit.

Simbolul pop al anilor ’80, Lisa Stansfield, afişează acum look-ul celor 47 de ani. Se pare că nu-i mai place tunsoarea pixie.

Au alcătuit unul dintre cele mai sexy cupluri pe platourile de filmare. 9 săptămâni şi jumătate a fost foarte controversat la vremea lui. Kim Basinger (60) şi Mickey Rourke (61) au devenit celebri peste noapte.

Foto: guliver/getty images/splash news, www.cinemagia.ro, hepta

Comentarii

Articole asemănătoare

Seal, incapabil de-a fi fericit?

News

Seal, incapabil de-a fi fericit?

FOTO Posteriorul XXL e cool!

News

FOTO Posteriorul XXL e cool!

Dacă până nu demult sânii jucau rolul principal, iată că posteriorul generos le-a luat locul. Tot mai multe celebrităţi se întrec, parcă, în a arăta care îl are mai bombat sau mai bine lucrat. totuşi, doar câteva rămân în top.

Jennifer Lopez (44)

Cea mai cunoscută posesoare de posterior bombat, „ameninţată“

Pentru ei este deja VARĂ

News

Pentru ei este deja VARĂ

Deşi noi mai avem de aşteptat până la adevăratele raze de soare, OK! a tras cu ochiul la vedetele care se bucură deja de vară. CARAIBE: Practicând sporturi acvatice şi cu un trup de invidiat, cei doi au petrecut ca într-o lună

News

FOTO Voluptuoasele din showbiz

Multe dintre vedetele cu o carieră de invidiat îşi etalează cu mândrie formele rotunde, demonstrând că o siluetă armonioasă nu înseamnă întotdeauna mărimea zero.Apariţiile impecabile în public sunt obligatorii în lumea

FOTO VIDEO Cei mai drăgălaşi căţeluşi de vedetă

News

FOTO VIDEO Cei mai drăgălaşi căţeluşi de vedetă

Simpatice, pufoase, dar uneori foarte obraznice, animalele de companie ale vedetelor sunt adesea o carte de vizită... umblătoare. Nu-i aşa că-i tare scump? Căţeluşul pe care Heidi Klum i l-a făcut cadou fiicei sale, Leni, este acum cel