News

FOTO Bătrâneţe fără... tinereţe: cum s-a transformat Kylie Jenner din cauza operaţiilor estetice

de admin

FOTO Bătrâneţe fără... tinereţe: cum s-a transformat Kylie Jenner din cauza operaţiilor estetice

Ultima speranţă a clanului Kardashiencelor s-a transformat radical şi în mod nefericit în ceea ce insista să nu ajungă: o păpuşă îmbătrânită, în goana după perfecţiune, la doar 17 ani

E minoră, dar arată de 30 de ani – un lucru trist pentru mezina familiei K, care s-a maturizat dramatic în câţiva ani. Look-ul său aproape de nerecunoscut i-a şocat de curând pe cei 16 milioane de fani de pe Instagram, care se-ntreabă de ce a căzut pradă operaţiilor estetice. Cel mai sigur răspuns pentru transformările lui Kylie este că tânjeşte să fie independentă şi matură, ca surorile sale. Când Kendall (19), face ravagii pe podiumurile internaţionale, iar celelalte trei surori de mamă – Kim, Khloé şi Kourtney – au o viaţă personală şi profesională stabile şi de succes, este clar de ce Kylie trece la măsuri extreme. În fond, pentru ea e cât se poate de normal să-şi injecteze buzele şi să-şi mărească sânii – cum sugerează o poză pe Instagram de pe 7 ianuarie – de vreme ce s-a trezit în atenţia media de când avea nouă ani!

Deşi a negat că şi-ar fi mărit buzele sau bustul – ba datorită machiajului, ba datorită sutienelor cu push-up, mulţi specialişti cred că operaţii estetice au existat în cazul lui Kylie. „E imposibil să nu fi apelat la injecţii“, crede Dendy Engelman, dermatolog. „Vrea doar să fie văzută ca o persoană sexuală“, explică un apropiat citat de publicaţia „Us“.

Şi chiar mama sa, Kris Jenner – care crede că suferă de tinereţe fără bătrâneţe, dacă ne uităm la ţinutele furate din dulapul fiicelor sale – o susţine: „Kylie a decis că are acest stil riscant şi îl poartă ca atare“. Şi ce exemplu să urmeze tânăra, când ambii părinţi ai săi s-au operat estetic?

Dar, pe lângă faptul că arată prea matur pentru vârsta ei, bruneta de 17 ani îngrijorează şi prin relaţia sa – pe modelul surorilor sale – cu un rapper mai în vârstă cu opt ani, Tyga, care are şi un copil! Până la urmă, sunt lucruri cât se poate de normale pentru ei. Şi Kylie, aşa cum o spune şi titlul reality show-ului de familie, s-a conformat: „Keeping Up with the Kardashians“!

CUM ARATĂ ACUM:

FOTO GETTY

Modifică Setările