News

FOTO Blake Lively, cu celulită după naştere: vezi cum arată actriţa

de admin

FOTO Blake Lively, cu celulită după naştere: vezi cum arată actriţa

Mereu ne-a plăcut de actriţă, atât pentru umor, pentru frumuseţea ei seducătoare, cât şi pentru stilul vestimentar impecabil. Ba chiar acum, la trei luni după naştere, blondina de 27 de ani arată mai bine ca oricând, strălucind natural la orice apariţie a ei.

Pentru promovarea filmului său, The Age of Adaline, în care joacă rolul principal, Blake a purtat 14 ţinute de designer în două zile! De asemenea, într-o singură zi, a schimbat şi 5 coafuri, impresionând de-a dreptul la fiecare pas al său de model. Cu o singură excepţie, care poate să răstoarne toată imaginea ei de divă hollywoodiană: celulita vizibilă de pe coapse, pe care a afişat-o în toată splendoarea ei pe 22 aprilie, la o conferinţă din Soho.

Soţia lui Ryan Reynolds a purtat o rochie mini foarte frumoasă şi o imagine per ansamblu impecabilă, cum ne-a şi obişnuit, până dăm cu ochii de picioarele ei lungi, pe care întrezărim “coaja de portocală” total inestetică. Doar vorbim de Blake Lively, blonda superbă care ne-a fermecat în “Gossip Girl” şi “Savages”!

Ce-i drept, de multe ori actriţa din “The Age of Adaline” a spus că se simte bine în pielea sa, cu celulită sau nu, şi poate că aspectul inestetic s-a accentuat în urma sarcinii – ea şi Ryan au o fetiţă de 3 luni, pe nume James – dar ar fi putut să poarte una din rochiile de designer pe care oricum le-a tot schimbat în ultimele zile la câteva ore distanţă, pentru a acoperi coapsele. Dar actriţa e la fel de simpatică, cu sau fără celulită, până la urmă, ce vedetă nu suferă de aşa ceva?

FOTO GETTY IMAGES