News

FOTO Britney Spears a ales scurt: vezi noul ei look de vară!

de admin

Viaţa artistei pop de 33 de ani nu pare deloc plictisitoare, în niciun aspect. După idile şi despărţiri, după concerte mari şi colaborări muzicale neaşteptate, dar mai ales după atâtea critici pe care le-a primit pentru majoritatea apariţiilor ei, Brit ne-a pregătit o surpriză: o nouă imagine. My new haircut! ✂️

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Blonda, care pare să fie într-o pasă foarte fericită de când e cu Charlie Ebersol, a ales să-şi tundă părul scurt şi să-şi lase breton lung. Cumva, nu ne dăm seama dacă ne place foarte mult sau nu ne place aş de mult, cert e că e o schimbare binevenită după clasicele sale plete lungi şi ondulate, un look pe care nu şi-l mai schimbase de PREA mult timp. Cam de pe vremea când era cu Justin Timberlake. Aşa că bravo, Britney!

Prima poză cu tunsoarea şic a postat-o chiar cântăreaţa, pe Instagram, ieri, iar paparazzi au sări imediat s-o surprindă în mai multe ipostaze, oricum cu zâmbetul larg pe buze, plimbându-se într-o salopetă scurtă neagră, foarte elegantă, prin Thousand Oaks, California. “E ziua clasicei salopete negre, azi”, a scris artista în dreptul pozei sale. Brit se află, în prezent, într-o pauză de concerte până în august şi se vede că îi prieşte, având timp mai mult pentru ea.

Bonus: o fotografie cu Brit şi băieţii ei care cresc pe zi ce trece


Just your typical proud skate mom ✌

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Modifică Setările