News

FOTO Bruce Willis s-a distrat la karting cu fetele lui

de admin

FOTO Bruce Willis s-a distrat la karting cu fetele lui

Bruce Willis şi fiicel lui s-au distrat ieri de minune la un circuit de karting. Se vede treaba că tăticul de 59 de ani, cunoscut din filmele de acţiune, le-a transmis fetelor pasiunea pentru viteză. Acum, presa i-a botezat "Familia Die Hard"

Interesant este că ieşirea a fost una într-o formulă fără Demi Moore. Noua soţie a actorului, modelul britanic de 36 de ani Emma Heming, s-a alăturat găştii şi se pare că se înţelege foarte bine cu Tallulah şi Scout, fiicele lui Bruce cu Demi.

Emma şi Bruce s-au căsătorit în martie 2009 în insulele Turks and Caicos, ea, dăruindu-i, la rândul său, două fetiţe: Mabel Ray (născută în aprilie 2012) şi Evelyn Penn (născută în mai 2014). Micuţele nu s-au putut alătura la vârsta lor, dar aşteptăm continuarea, cu Emma, Scout şi Tallulah, alături de Mabel şi Evelyn, de Crăciun, în faţa bradului.

În vremea aceasta, fosta soţie de 51 de ani a lui Bruce, Demi Moore, îşi petrece în continuare timpul cu iubitul de 27 de ani, Sean Friday. Revelionul acesta, vor împlini un an de relaţie, ceea ce e deja un record pentru viaţa lui Demi de după despărţirea de Ashton Kutcher.

Foto: Instagram/ Tallulah Willis & Emma Willis