News

FOTO Burtica Jessicăi Biel ne arată că e cât se poate de gravidă

de admin

FOTO Burtica Jessicăi Biel ne arată că e cât se poate de gravidă

Oficial, burta actriţei a explodat: în sensul bun al cuvântului, căci Jess se pregăteşte în foarte puţine luni să nască primul copil al ei şi-al lui Justin Timberlake, după o lungă aşteptare! Cu recentele fotografii din 7 ianuarie, în care frumoasa vedetă de 32 de ani este surprinsă în toată splendoarea sa, este imposibil de ascuns burta cât se poate de rotundă şi aproape de termenul naşterii.

Îmbrăcată comod în haine sport, actriţa lasă la vedere sarcina pe care nu a confirmat-o nici ea oficial, nici soţul ei. Viitorul lor copil, primul pentru amândoi, a sugerat multora că vine drept ultimă salvare pentru căsnicia lor, începută în 2012, care a înfruntat multe piedici din cauza turneului artistului de 33 de ani şi a flirturilor acestuia cu colegele sale.

În tot acest timp, Jess a ieşit din lumina reflectoarelor şi a avut rare apariţii alături de Justin. Ea este cea care şi-a dorit foarte mult un copil, dar a aşteptat ca soţul ei să finalizeze marele turneu muzical de anul trecut. Se pare că au trecut la fapte şi curând vom avea primele poze, atât de aşteptate, cu odrasla lor faimoasă deja.

Zvonurile sarcinii Jessicăi Biel au apărut de anul trecut, din septembrie, de când a afişat la plajă un corp mai plinuţ decât eram obişnuiţi – ea fiind foarte fit dintotdeauna – şi de când a avut apariţii mai ferite de paparazzi, îmbrăcată larg şi sport pentru a-şi ascunde sarcina. Acum nu mai are nimic de ascuns!

În paralel, şi cariera actriţei începe să dea roade din nou. Ea joacă alături de Jake Gyllenhaal în filmul lui David O. Russell, "Accidental Love", o comedie frumoasă şi inedită.