Gossip

FOTO „Camera secretă a copiilor”, pe care Michael Jackson o avea la Neverland. Ce se întâmpla în ea?

FOTO „Camera secretă a copiilor”, pe care Michael Jackson o avea la Neverland. Ce se întâmpla în ea? camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

La mai bine de 10 ani după moartea Regelui Pop, apar noi informaţii despre viaţa controversată a lui MJ. Fostul lui bodyguard a vorbit, de pildă, despre „camera secretă a copiilor”, care se afla la Neverland...


Odată cu lansarea documentarului Leaving Neverland: Michael Jackson and Me, s-a deschis din nou subiectul delicat al agresiunilor sexuale pe care Michael Jackson le-ar fi comis asupra copiilor de sex masculin, de-a lungul vieţii sale.


Wade Robson şi James Safechuck l-au acuzat pe megastar de molestări repetate, însă cântăreţul a fost găsit nevinovat după procesul avut în 2005. Totuşi, chiar şi post-mortem, s-au adunat numeroase dovezi că comportamentul lui MJ n-ar fi fost tocmai moral şi legal faţă de anumiţi minori.


Fostul bodyguard al lui Michael, Matt Fiddes, a ţinut să facă câteva precizări cu privire la „camera secretă a copiilor” din Neverland. „Lumea o să încerce să vă convingă că a construit el o cameră secretă numai pentru copii, însă încăperea era deja construită când a cumpărat casa. Era, de fapt, o cameră de refugiu, în caz de pericol, «panic room»”, a început să explice acesta.


“Tipul era multi-miliardar şi e perfect logic să aibă o astfel de cameră... avea tot felul de chestii pe-acolo care să-l distreze atât timp cât stătea în încăperea aceea, până se rezolva problema. Se întâmpla adesea ca alarma să sune în toată casa şi atunci angajaţii lui îl trimiteau de urgenţă în acea cameră. Nu era o cameră secretă, ştiam cu toţii despre existenţa ei”, a continuat acesta să povestească.

Modifică Setările