News

FOTO Carla Bruni, în cel mai sexy pictorial de după rolul de Primă Doamnă a Franţei

de admin

FOTO Carla Bruni, în cel mai sexy pictorial de după rolul de Primă Doamnă a Franţei camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Soţia lui Nicolas Sarkozy demonstrează că, şi după 50 de ani, poate fi un fotomodel de succes.

Carla Bruni părea, în timpul mandatului prezidenţial al lui Nicolas Sarkozy, că viaţa pe podiumurile de modă este demult uitată. Şi, pentru a nu ieşi complet din lumina reflectoarelor, a făcut rocada către muzică, lănsându-se ca artistă.

Dar iată că, la cei 53 de ani ai săi, soţia lui Nicolas Sarkozy are încă mişcările de fotomodel în sânge. Şi, după câteva campanii publicitare pentru bijuteriile Bvlgari, care au reintegrat-o în circuitul fashion, recent s-a dezlănţuit în faţa camerei de fotografiat aşa cum o făcea odinioară, când era manechin.

Este vorba despre un pictorial de modă realizat pentru ediţia coreeană a revistei "Elle", în cele mai sexy ţinute, care i-au flatat silueta de invidiat şi picioarele lungi şi incredibil de tonifiate - pe care, de obicei, le ascunde în spatele pantalonilor.

Pretextul a fost şi participarea sa la Festivalul de Film de la Veneţia, unde a strălucit într-o salopetă cu decolteu abisal, creată de Anthony Vaccarello, designerul casei Saint Laurent, ale cărui creaţii le-a purtat şi în timpul pictorialului.

Foto: Hyungsik Kim, pagina oficială/Instagram

Comentarii

Modifică Setările