News

FOTO Carmen Negoiţă, schimbare radicală de look

FOTO Carmen Negoiţă, schimbare radicală de look

E adepta marilor schimbări în materie de machiaje, vestimentaţie ori chiar alimentaţie, dar acum a recurs la cea mai spectaculoasă schimbare de look de până acum. Uite ce a modificat la aspectul său.

Carmen Negoiţă a mers ieri la salonul de coafură cu intenţia de a-şi vopsi părul şi de a-şi aranja coafura de tip bob, însă a decis subit să îi ceară hairstylistului să o tundă scurt, aproape băieţeşte.

„De mult timp mi-am dorit să mă tund scurt. Tânjeam după tot felul de tunsori androgine pe care le-am văzut la mai multe modele de peste hotare. Iei mi-am luat inima în dinţi şi i-am cerut stilistei şi echipei sale să mă tundă foarte scurt pe laterale şi în spate şi să păstrăm doar calota puţin mai lungă. Îmi place foarte mult. Este o tunsoare care se potriveşte stilului meu mai androgin. Abia aştept să experimentez tot felul de coafuri şi culori”, a povestit Carmen Negoiţă pentru Antena Stars.

Fashion bloggerul a ales să poarte, odată cu această nouă tunsoare, şi ochelari, fără dioptrii. Noul său look a fost foarte bine primit de fanii ei. Aceştia au răsfăţat-o cu like-uri şi comentarii pe paginile sale de Facebook şi Instagram. „Carmen, îţi stă super!”, „WOW! Cât curaj! Îţi stă foarte bine!”, „Fain de tot îţi stă!”, „Arăţi bestial”, au fost doar câteva dintre reacţiile primite.

În urmă cu o lună şi jumătate, Carmen a avut o altă schimbare de look. A renunţat la breton şi bucle în favoarea unei tunsori tip bob, cu cărare într-o parte şi şuvinţe în nuanţă mai deschisă.

„Îmi place să experimentez, nu doar în privinţa hainelor şi a accesoriilor. O dată la câteva luni îmi schimb ba nuanţa părului, ba tunsoarea. Am avut de ceva timp în minte ideea de a mă tunde scurt. Chiar periuţă. Însă prietenii mei m-au convins să nu fac asta. Aşa că am scurtat lungimea părului şi am ales o tunsoare tip bob, iar vârfurile părului le-am şuviţat. Totuşi, îmi stă încă în minte ideea de a mă tunde şi mai scurt. Cine ştie, poate la vară mă tund periuţă”, declara Carmen Negoiţă atunci, parcă anticipând schimbarea radicală de look la care a recurs ieri.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările