Fashion

FOTO Ce ţinute stylish a purtat Michelle Obama în Japonia

FOTO Ce ţinute stylish a purtat Michelle Obama în Japonia

Prima Doamnă a Statelor Unite a efectuat un turneu în zona asiatică, în cadrul efortului global american de-a susţine educaţia pentru fete. La întâlnirea cu oficialii niponi, soţia lui Barack Obama a trecut din nou testul eleganţei.

Michelle Obama a mers în Japonia, la Tokyo şi Kyoto, pentru a promova educaţia în rândul fetelor. Iniţiativa are drept scot reducerea numărul fetelor — 62 de milioane întreaga lume — care nu merg la şcoală, potrivit unui comunicat al administraţiei americane.

Proiectul, lansat vara trecută, a fost însuşit de Prima Doamnă a Americii ca un program personal, ea fiind o activistă ferventă în domeniul drepturilor femeilor la educaţie şi sănătate.

Cum era de aşteptat, Michelle Obama a dat din nou dovadă de eleganţă şi rafinament, apariţiile sale la întâlnirile cu oficialii niponi fiind remarcate de presa din întreaga lume.

La sosirea pe aeroportul din Tokyo, soţia lui Barack Obama a purtat o rochie de culoare verde-lime, cu imprimeu geometric, din colecţia Kenzo toamnă-iarnă 2014, care costă în jur de 700 $.

Alegerea vestimentară a fost salutată cu atât mai mult cu cât aparţine unei case de modă cu puternice rădăcini japoneze. Outfitul a fost completat de cureaua Rocksanda şi de pantofii negri Jimmy Choo.

Apoi, la întâlnirea cu soţia primului ministru a Japoniei, Akie Abe, Michelle Obama a purtat un deux-pièce Altuzarra alb cu motive florale portocalii, la care a asortat o bluză albă şi o pereche de pantofi argintii, tot de la Jimmy Choo.

La Kyoto, în ton cu celebrii cireşi înfloriţi, Prima Doamnă a Americii a ales să poarte o redingotă brodată de la Dries Van Noten, cu model oriental.

Ţinuta sa a fost foarte apreciată la ceremonia la care a fost invitată să asiste la un templu, împreună cu ambasadoarea Caroline Kennedy.

Iar, la plecare, doamna Obama a purtat o rochie Roksanda, cu croială tinerească şi imprimeu modern.

Foto: Hepta, AP

Modifică Setările