News

FOTO Ce vedetă şi-a vopsit părul albastru, post-despărţire de soţul ei?

de admin

FOTO Ce vedetă şi-a vopsit părul albastru, post-despărţire de soţul ei?

“Stilista tocmai m-a transformat într-o sirenă, azi-noapte!”, a spus actriţa/cântăreaţa de 27 de ani pe Twitter, după ce într-adevăr şi-a transformat părul într-o culoare vibrantă, renunţând la blondul clasic în favoarea unui verde albăstriu. Însă efectul este puţin prea dur şi copilăresc, amintind de şuviţele colorate ale lui Kylie Jenner, de 17 ani, care şi-a vopsit şi ea brunetul în albastru.

Vorbim de Hilary Duff, care pare că trece printr-o perioadă mai grea, de regăsire de sine, după ce a pus punct oficial mariajului cu Mike Comrie în februarie 2015, după repetate încercări eşuate de-a salva relaţia. Separarea şi înaintarea actelor de divorţ au împins-o pe artistă spre o schimbare de look, una excentrică şi rebelă.

Şi, într-adevăr, seamănă cu o creatură mitologică, dar nu cu o sirenă, ci mai degrabă cu o Medusă dornică de mai multă atenţie. Este adevărat şi că are în grijă un copil, fiul Luca (3), care o ţine ocupată, mai ales acum, ca mamă singură. Ca şi făcut, Hilary Duff şi-a vopsit părul într-un verde-albăstriu spălăcit chiar de Saint Patrick’s Day.

FOTO HEPTA

Modifică Setările