News

FOTO Ce vedete au participat la protestul din Bucureşti

FOTO Ce vedete au participat la protestul din Bucureşti

Sub sloganul „E ziua-n care noi, românii, vrem schimbare!“, mai multe vedete au hotărât să ia atitudine şi să se alăture bucureştenilor în marşul organizat pentru victimele din clubul Colectiv.

03-noiembrie-2015-manifestatia-de-la-Piata-Victoriei-32
Vedetele au luat atitudine.

Smiley, Delia, Inna, Virgil Ianţu, Krem (Razvan Alexe), Cabral, Andreea Raicu, Lucian Mândruţă şi jurnaliştii Claudiu Pândaru, Vlad Petreanu şi Robert Turcescu sunt doar câteva dintre vedetele care au participat, marţi noapte, la protestul din Bucureşti care a adunat peste 25.000 de oameni, care au cerut demisiile premierului Victor Ponta, primarului Piedone şi ministrului Gabriel Oprea, fiind scandalizaţi şi revoltaţi de tragedia care s-a produs la clubul Colectiv. Manifestanţii au protestat în faţa Guvernului, Ministerului de Interne, Parlamentului şi Primăriei Sectorului 4. A fost cel mai mare protest din ultimii ani.

Smiley a participat, marţi seară, la amplul protest din Capitală. Cântăreţul în vârstă de 32 de ani s-a alăturat celor peste 30.000 de manifestanţi care au scandat împotriva premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea, dar şi a primarului Sectorului 4, Cristian „Piedone“ Popescu. „E ziua-n care noi, românii, vrem schimbare!“, a scris artistul pe contul său de Facebook, în dreptul unei fotografii cu mulţimea.

Smiley
Smiley a fost în mijlocul evenimentelor.

Cabral a relatat pe blogul său despre dinamica marşului dedicat victimelor din clubul Colectiv.

Cabral 03-noiembrie-2015-manifestatia-de-la-Piata-Victoriei-38
Cabral a avut prieteni între victimele de la clubul Colectiv.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările