Lifestyle

FOTO Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste din toate timpurile. Johnny Cash, etern îndrăgostit de soţia lui

FOTO Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste din toate timpurile. Johnny Cash, etern îndrăgostit de soţia lui camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Cine s-ar gândi că cel care a scris ceea ce este considerat a fi „Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste din toate timpurile” nu avea parte doar de momente de fericire alături de jumătatea sa?! Dimpotrivă. Între el şi aleasa lui erau numeroase discuţii în contradictoriu din cauza dependenţelor cu care se confruntau şi-a infidelităţii care le punea la mare încercare mariajul. Despre cine este vorba?

Despre nimeni altul decât cântăreţul de muzică country Jonny Cash cu a lui soţie, June Carter Cash. Cei doi se iubeau nespus, în ciuda problemelor întâmpinate. Iar declaraţiile de iubire pe care Johnny i le făcea lui June au rămas mărturie a sentimentelor pe care şi le purtau reciproc.

Conform unui vot dat de oamenii din lumea întreagă, o scrisoare din 1994, scrisă de Cash de ziua de naştere a soţiei lui, este cea mai frumoasă scrisoare de dragoste din toate timpurile. Nu trebuie să ne credeţi pe cuvânt. Citiţi parte din conţinutul ei şi vă veţi convinge!

Modifică Setările