News

FOTO Cel mai emoţionant început de an şcolar! Vedetele şi-au condus copii în prima zi de şcoală sau de grădiniţă

de admin

FOTO Cel mai emoţionant început de an şcolar! Vedetele şi-au condus copii în prima zi de şcoală sau de grădiniţă camera-retro icon Vezi galeria 24 poze

A fost poate cea mai aşteptată revedere a celor mici cu colegii de clasă! Iată ce părinţi VIP au fost şi ei prezenţi la careu.

După trei semestre atipice, copiii se reîntorc la grădiniţe şi şcoli, în ceea ce pare mai mult un început de an experimental. Cu uniforme, ghiozade şi flori, dar şi cu nelipsitele măşti de protecţie, copiii s-au grăbit mai mult ca oricând să ajungă la grădiniţă ori la şcoală, în funcţie de vârstă.

Alături le-au fost şi părinţii, la fel de emoţionaţi şi poate la fel de bulversaţi de sistemul de învăţământ online adoptat în ultimele luni. Aşa că începutul de an şcolar 2021 a fost, cu adevărat, unul memorabil.

Printre părinţii VIP care au fost prezenţi şi ei la careu, s-au numărat şi Ioana Maria Moldovan, al cărui băieţel, Andrei Ioan, s-a reîntors la grupa mijlocie de la grădiniţă; Eli Roman, care a ajuns cu fiul ei cel mare, Andrei, la şcoală în clasa pregătitoare, chiar dacă mai are puţin şi o va naşte pe prinţesa familiei, Ana Maria, şi totodată, cel de-al treilea copil al său şi al jurnalistului Stelian Negrea; Livia Graur, a cărei fiică, Renata, intră acum în clasa a II-a; Simona Pătruleasa, ea însăşi de formaţie învăţătoare, care şi-a condus fiica, pe Ingrid, în prima zi de clasa a IV-a; Giulia Anghelescu Huidu şi Vlad Huidu, ai căror copii, Mika şi Antonia, au început clasa pregătitoare şi, respectiv, clasa a IV-a la Liceul Româno-Finldandez; tot clasa a IV-a o începe şi Achim, fiul cel mare al lui Jojo, care de dimineaţă a trebuit să ajungă şi la grădiniţă, cu mezina Zora; nu a lipsit nici Majda Aboulumosha, de la reîntoarcerea lui Jacqueline la şcoală, chiar dacă astăzi ar fi trebuit să zboare spre Turcia, la filmările noului show TV; iar pentru Cove, această zi reprezintă prima zi de şcoală a mezinului său şi prima lui zi de Prima TV.

Elena Gheorghe nu ştie când a trecut timpul de fiul ei, Nicolas, a ajuns deja în clasa a III-a. Ela Crăciun s-a împărţit între şcoala Alesiei (clasa a III-a) şi liceul lui Alex (clasa a IX-a). Tily şi-a lăsat acasă bebeluşul, pentru a o însoţi pe Sofia la şcoală, Mirela Vaida a avut emoţii la dublu, pentru Carla şi Vladimir, Ileana Badiu îşi dă şi ea seama ce repede creşte Sasha, iar Anamaria Stancu-Ionescu şi Tudor Ionescu (Fly Project) şi-au dus şi ei fetiţa, pe Ilinca, prima oară la grădiniţă.

Mult succes tuturor şi să sperăm că pandemia nu-i va mai trimite pe micuţi acasă, în faţa computerelor, pentru învăţământul online!

Comentarii

Modifică Setările