Fashion

FOTO Cele mai elegante rochii la BAFTA Awards: Lea Seydoux, seducţia în persoană! 

de admin

Unul din cele mai exclusiviste şi elegante evenimente din lumea filmului s-a petrecut în patria celor mai talentaţi actori la momentul actual, Marea Britanie. Vorbim de gala premiilor BAFTA, British Academy of Film and Television Awards, mai exact, unde cei mai buni actori britanici şi-au premit trofeele binemeritate pentru exelenţa în filmele în care au jucat.

Un asemenea eveniment monden cu o reputaţie impecabilă cere şi o ţinută pe măsură. Astfel, la gala BAFTA de aseară, 8 februarie, unde Eddie Redmayne şi Julianne Moore au luat premiile pentru cel mai bun actor, respectiv cea mai bună actriţă, vedetele prezente au apărut pe covorul roşu în cele mai distinse ţinute, bunul gust şi rafinamentul fiind calităţile pe care s-au bazat, la gala din Royal Opera House în Londra.

Despre cine vorbim, mai exact?

Să începem cu frumoasa Lea Seydoux şi a sa rochie galbenă de prinţesă, superbă, cu trenă şi tăieturi laterale, semnată Prada. O apariţie glamour, dramatică şi elegantă, cu parfum franţuzesc! Ea şi Monica Bellucci, în pagina următoare, sunt cel mai bine îmbrăcate pe covorul roşu la BAFTA.

Şi colega sa din viitorul film Bond, Monica Bellucci, o altă frumuseţe de origine italiană, de această dată, în vârstă de 50 de ani, a impresionat cu o rochie incitantă, mulată pe formele sale fără a sugera sexualitate, ci doar rafinament şi frumuseţe feminină, all black – o ţinută semnată Alaia, cu mâneci şi trenă clopot, foarte neconvenţională!

Reese Witherspoon a mizat pe Stella McCartney şi a ales bine: rochia violet s-a potrivit foarte frumos cu blondul său clasic, iar decolteul a fost nota sexy necesară apariţiei sale sobre.

Julianne Moore, marea câştigătoare a serii, a ales o rochie Tom Ford, interesantă prin croiala ei, cu decolteu abisal şi combinaţie de materiale. Deşi roşul a captat atenţia, putea să îşi prindă părul arămiu ca să o pună în valoare mai bine.

Keira Knightley a preferat de data aceasta o rochie Giambattista Valli, tot cu model floral şi boem, cu ornamente delicate care să îi ascundă sarcina, clasic pentru actriţa din “The Imitation Game”.

Felicity Jones a mizat tot pe feminitate şi eleganţă discretă, cu rochia sa Dior Couture în două tonuri, negru şi roz prăfuit – fusta – cu detalii aplicate florale.

Noomi Rapace a purtat o salopetă elegantă, neagră, cu detalii din dantelă peste bust, Elie Saab, accesorizată cu o haină de blană masivă.

FOTO GETTY

Modifică Setările