Fashion

FOTO Cele mai frumoase rochii din istoria Oscarurilor 

FOTO Cele mai frumoase rochii din istoria Oscarurilor 

Cea mai aşteptată gală de premiere din istoria cinematografiei se apropie cu paşi repezi. Mai sunt câteva ore până la decernarea premiilor Oscar, unde cele mai mari şi talentate staruri nominalizate vor afla, emoţionaţi, dacă anul acesta au excelat. Să nu mai zicem de alergătura după cele mai inspirate şi memorabile ţinute, pe care actorii şi actriţele noastre preferate le-au ales pentru marea seară dedicată lor! Până atunci, să vedem care au fost cele mai frumoase rochii purtate pe covorul roşu la gala Oscarurilor de până acum!

Începem cu frumoasa sud-africană Charlize Theron, care, în 2004, a purtat o rochie strălucitoare, cu spatele gol, semnată Gucci.

Charlize Theron

Comentarii

Articole asemănătoare

Fashion

FOTO AmfAR Cannes: vedetele, în cele mai spectaculoase rochii de gală ale anului!

Dacă Festivalul de Film de la Cannes este apogeul modei impuse de celebrităţi pe covorul roşu, gala amfAR este cumva balul evenimentului. Cele mai frumoase şi mai preţios lucrate ţinute couture purtate de vedetele internaţionale au fost admirate în toată splendoarea lor la amfAR Gala

Fashion

Rochii conice de la SAG Awards! Cel mai bine şi prost îmbrăcate vedete în anii trecuţi

Vom afla chiar din seara aceasta cine a epatat pe covorul roşu la SAG Awards 2015, dar până atunci, am pregătit o compilaţie cu cel mai prost şi cel mai bine îmbrăcate şi inspirate celebrităţi din lumea filmului.

Fashion

FOTO Jenant! Vedete prost îmbrăcate la gala Premiilor Televiziunii Britanice

Fie din disperare, fie din lipsa unui stilist ori pur şi simplu a simţului estetic, vedetele mari şi mici ale televiziunii şi divertismentului au sosit pe covorul roşu de la gala National Television Awards şi au dat mare chix cu ţinutele alese

FOTO Vedete fără lenjerie intimă: cu totul la vedere pe covorul roşu!

Fashion

FOTO Vedete fără lenjerie intimă: cu totul la vedere pe covorul roşu!

Fără lenjerie intimă şi cu prea multă piele la vedere, prin ţinute-plasă, cad prost oriunde, oricând. Cu excepţia Halloweenului. Să facem o retrospectivă a celor mai prost inspirate ţinute ale vedetelor, ori fără lenjerie, ori doar cu lenjeria la vedere, de anul acesta, dar şi unele iconice! Marilyn Monroe vă spune ceva?

FOTO Vedete la show-ul Dior Haute Couture: Emma Watson şi Jen Lawrence, prezenţe şic!

Fashion

FOTO Vedete la show-ul Dior Haute Couture: Emma Watson şi Jen Lawrence, prezenţe şic!

Este Săptămâna Modei de la Paris, ocazie cu care mai ales femeile din showbiz se fac remarcate în primul rând al prezentărilor preferate. De data aceasta, a fost vorba de colecţia Christian Dior Haute Couture, unde Jennifer Lawrence – imaginea Dior – a apărut într-o ţinută foarte sofisticată şi elegantă

FOTO Jennifer Lopez, într-o creaţie hibridă Versace!

Fashion

FOTO Jennifer Lopez, într-o creaţie hibridă Versace!

Duminică, diva de 44 de ani a urmărit prezentarea de modă Atelier Versace, din cadrul Săptămânii Modei de la Paris, într-o creaţie a designerului în cauză, dar una cu adevărat spectaculoasă, jumătate rochie, jumătate pantalon.

Fashion

FOTO Vedete pe covorul roşu la Critics’Choice Awards

Ediţia a patra a Premiilor Anuale Critics’ Choice din Televiziune şi-a anunţat câştigătorii.Printre cele mai importanţi se numără Cel mai bun serial dramă – Breaking Bad, Cel mai bun actor într-un serial dramă – Matthew McConaughey, Cel mai bun serial de comedie – Orange Is the New Black. Însă hai să aruncăm o privire şi pe covorul roşu, unde vedetele au ales fie ţinute clasice şi mai puţin potrivite pentru gală, fie rochii fabuloase, care le-au scos în evidenţă la gala care a avut loc ieri, la Hotelul Beverly Hilton.