Fashion

FOTO Cele mai frumoase ţinute la British Fashion Awards: Rihanna şi Rita Ora, apariţii wow!

de admin

FOTO Cele mai frumoase ţinute la British Fashion Awards: Rihanna şi Rita Ora, apariţii wow!

Pe 1 decembrie, în Londra, starurile au defilat la gala decernării premiilor britanice în cinstea modei. Deşi evenimentul celebrează numele britanice, cum o spune şi titlul, şi celebrităţile americane au sosit cu cele mai frumoase ţinute, pentru a se face remarcate.

Printre vedetele britanice care au participat la marea seară se numără şi Rita Ora, Cara şi Poppy Delevingne, Victoria şi David Beckham, cărora li s-au alăturat şi modele precum Karlie Kloss ori Suki Waterhouse, cât şi icon-uri ale modei precum Rihanna, Emma Watson şi, desigur, Kate Moss, Naomi Campbell.

Cine s-a numărat printre câştigătorii evenimentului dedicat modei?

Cara Delevingne a luat premiul pentru Modelul Anului, Alexander McQueen a fost desemnat Designerul pentru Covorul Roşu, Louis Vuitton a luat trofeul pentru Cea mai Creativă Campanie, Cel mai bun Brand de designer a fost primit de Victoria Beckham, iar Premiul pentru Stil Britanic i-a revenit Emmei Watson.

Ce-am sesizat imediat a fost că Rihanna, ale cărei rochii şi ţinute se inspiră din stilul de budoir, riscant şi erotic, a fost sursă de inspiraţie şi pentru mai micuţa ei rivală, Rita Ora, care a purtat acum o ţinută Tom Ford neagră, cu jartiere, asemenea lui Riri la gala amfAR din 29 octombrie, tot într-o rochie Tom Ford, foarte sexy. Acum, bruneta a purtat un sacou şi... atât!

Vezi cum arată Rita Ora şi alte vedete, click pe următoarea!

Cântăreaţa a sosit la eveniment cu Tom Ford, cel care a şi îmbrăcat-o într-una din rochiile sale provocatoare. Păcat că sandalele nu au nicio legătură cu ţinuta...

Kylie Minogue a fost o apariţie serenă ca un vis de vară pe covorul roşu, cu rochia sa largă şi diafană, Stella McCartney.

Cara Delevingne a primit trofeul de Modelul Anului şi rochia sa a fost pe măsura evenimentului: frumoasă, seducătoare şi elegantă.

Duo-ul stilului britanic, David şi Victoria Beckham, au sosit la patru ace, ca de obicei. Impecabili!

Actriţa Emma Watson, o vedetă din ce în ce mai activă în domeniul social şi cu o mare putere de influenţă în rândul femeilor, a ales o ţinută stylish, din salopetă elegantă şi un sacou larg. Foarte cool!

Naomi Campbell a preferat o rochie foarte elegantă şi a sosit cu stilistul Edward Enninful.

Kate Moss a ales o rochie scurtă, cu model feminin, semnată Alexander McQueen.

Alexa Chung a purtat o rochie argintie foarte frumoasă şi feminină.

Modelul Karlie Kloss a ales o rochie provocatoare, cu spatele gol şi trenă lungă.

Cântăreaţa Lily Allen a optat pentru o rochie scurtă în faţă şi foarte lungă în spate, dar nu a excelat cu alegerea ei.

Poppy Delevingne, sora Carei, a sosit într-o rochie scurtă neagră, de mare efect.

Suki Waterhouse, iubita lui Bradley Cooper, a ales o rochie retro, de nuanţă albastră în degrade.

FOTO getty