News

FOTO Cele mai sexy vedete: ţinute de covorul roşu la o gală faimoasă!

de admin

Cele mai sexy rochii de covorul roşu au defilat la gala "People Magazine Awards" care a avut loc aseară în Beverly Hills Aseară, în Beverly Hills, la gala People Magazine Awards, celebrităţile şi-au scos cele mai bune ţinute din dressing şi-au pozat la eveniment în aşteptarea decernării premiilor. Evident, cele mai sexy vedete au purtat cele mai sexy rochii de covorul roşu, după cum vom observa în paginile următoare. Şi, deşi multe dintre ele nu au primit acele trofee în forma semnului de exclamare, cu siguranţă au primit bilă albă pentru ţinutele alese. Să vedem care sunt cele mai sexy vedete care şi-au făcut apariţia aseară! Vedetele câştigătoare ale galei de premiere "People" Printre câştigătorii galei People, se numără Karlie Kloss ca modelul anului, Kate Upton ca cea mai sexy femeie în viaţă, Kate Hudson drept model de urmat, Gwen Stefani a fost desemnată style iconul anului, iar Jennifer Lopez a fost catalogată drept Triplă Ameninţare (o fi de bine...). Jennifer Aniston a fost şi ea premiată pentru performanţa anului în “Cake”, iar Jimmy Fallon este Gazda TV a anului.

Vă lăsăm pe voi, însă, să vă daţi cu părerea în privinţa alegerilor vestimentare ale celebrităţilor hollywoodiene: care au fost cele mai sexy vedete şi care dintre ele n-au fost atât de inspirate cu rochiile de covorul roşu?

Jennifer Lopez

Cu siguranţă a făcut senzaţie cu salopeta sa nude, foarte decoltată şi elegantă. Trofeul de triplă ameninţare se poate referi că artista este, la 45 de ani, extrem de fit, o artistă de succes şi o femeie cu sex-appeal puternic.

Click pe următoarea pentru a vedea cine este cea mai sexy vedetă, dar şi alte rochii de covorul roşu!

Kate Upton

Actriţa amatoare este mai degrabă cunoscută drept un model cu un bust generos din paginile revistei Sports Illustrated. Ţinuta sa - rochie din imitaţie din piele - nu a ieşit din tipare, dar este destul de provocatoare. Merită Kate, la 22 de ani, titlul de cea mai sexy femeie în viaţă?

Karlie Kloss

La doar 22 de ani, modelul Victoria's Secret este desemnată Modelul Anului, iar pentru a primi premiul, Karlie s-a îmbrăcat în cea mai sexy rochie de pe covorul roşu, la această gală, una neagră, foarte elegantă şi seducătoare.

Gwen Stefani

De ceva timp, artista, mamă a trei copii, a decis să se reinventeze pe plan muzical. Asta însemnând şi adoptarea unor ţinute şi a unor coafuri mai neconvenţionale, tinereşti şi rebele. I se potriveşte lui Gwen premiul de Style Icon şi este ea una din cele mai sexy vedete?

Kate Hudson

Proaspăt despărţită de logodnicul ei, Matt Bellamy, actriţa de 35 de ani se simte destul de bine în pielea ei. Asta s-a văzut şi prin vestimentaţia sa, alegând o rochie vaporoasă, cam nepotrivită pentru evenimentul elegant. Dar o apariţie frumoasă, deşi deloc sexy.

Nicole Richie

Fashionista are un trup atât de slab, că negrul nu i se potriveşte deloc. Darăminte să îi confere un efect sexy! Însă apreciem că respectă standardele de bun gust şi accesorizarea.

Roselyn Sanchez

Voluptuosa actriţă latină a dat rochiile transparente şi mulate pe costume masculine de mare efect. Culoarea bleu o scoate din anonimat, la fel şi pantalonii largi, însă n-a fost una dintre cele mai sexy vedete de aseară. Poate dacă ar fi ales un decolteu afişat în mod inspirat...

Amber Rose

Nicicând nu ne-a plăcut atât de mult de starletă. Asta pentru că e prima oară când vine îmbrăcată la un eveniment şi nu dăm nas în nas cu toate formele sale expuse... iar rochia chiar e de covorul roşu!

Kaley Cuoco

Rochia neagră, cu o croială demodată şi nepotrivită pentru miniona actriţă a defavorizat-o şi a scos-o momentant din lista celor mai sexy vedete de aseară.