News

FOTO Cele mai sexy vedete vegane

de admin

Foarte multe studii atestă faptul că veganismul este calea spre tinereţea veşnică, sănătate pură şi fericire. Acestea sunt probabil şi motivele pentru care tot mai multe staruri de la Hollywood devin vegane. Haideţi să vedem despre ce vedete este vorba.

Olivia Wilde a descoperit veganismul odată cu celebritatea, atunci când câteva colege de platou i-au arătat un documentar care promova veganismul şi beneficiile acestui stil de viaţă. Acela a fost momentul în care Olivia a decis să-l încerce şi nu a regretat niciodată de atunci decizia luată. Ea a declarat că de când este vegană se simte mai bine şi plină de energie. "Vreau să continui cu acest stil de viaţă foarte benefic pentru corpul meu, animalelor şi lumii în care trăim. Dincolo de dorinţa mea de a opri mijloacele de tortură, sunt, de asemenea, fericită atunci când ţin o dietă bazată pe produse vegetale şi mă simt foarte energică",a declarat frumoasa actriţă.

Lea Michele este o altă vedetă care promovează stilul de viaţă sănătos şi veganismul. Actriţa a îmbrăţişat acest stil de viaţă după ce a citit o carte despre nutriţie, diete şi viaţă sănătoasă. Crede cu tărie în veganism şi pentru a demonstra asta, a devenit membru cunoscut al PETA.

Emily Deschanel este vegană de la 13 ani şi nu a renunţat la acest stil de viaţă nici atunci când a fost însărcinată. Iubeşte mult animalele şi este membru în mai multe asociaţii care vizează protecţia lor. Se foloseşte de notorietatea sa pentru a-şi face cauzele cunoscute.

Jessica Chastain este una dintre cele mai de succes actriţe ale momentului şi o susţinătoare puternică a veganismului. La un moment dat, ea a declarat: "Nu vreau să produc suferinţă animalelor. Nu consum carne pentru că nu vreau să contribui la cruzimea care are loc în această lume. Atât timp cât trăiesc, vreau ca cei pe care îi întâlnesc să ştie că sunt recunoscătoare că sunt în viaţa mea."

Şi Natalie Portman a fost impresionată de cruzimea faţă de animale şi de aceea a decis să fie adepta unui stil vegetarian. În 2009, Natalie a devenit vegetarian după ce a lecturat o carte în care se vorbea despre modul în care animalele sunt omorâte şi apoi procesate. Convingerile vedetei sunt atât de puternice încât Natalie nu consumă carne şi nici nu poartă blănuri.

Are peste cincizeci de ani şi arată de milioane. Desigur, de ajutor i-au fost şi întâlnirile cu doctoral estetician, însă în mare parte, silueta sa se datorează stilului de viaţă sănătos şi veganismului. Vorbim, bineînţeles, de Demi Moore care le face concurenţă la aspectul fizic fiicelor sale de 20 de ani.