Fashion

FOTO Cele mai spectaculoase rochii la gala Grammy: cine a şocat neplăcut?

de admin

Gala premiilor Grammy, care a avut loc duminică, în Staples Center din Los Angeles, a fost celebrată de toate vedetele mari ale lumii, din industria muzicală. Atât prin prezenţa lor pe covorul roşu, cât şi pe scena cea mare, urmărită de mii de fani. Printre aceste nume se numără Beyonce, Lady Gaga, Katy Perry, Taylor Swift, Rihanna ori Kanye West.

Câştigătorii îi cunoaştem deja, dar cum rămâne cu covorul roşu? Cine a fost cel mai bine îmbrăcat? Cine a prmit critici pentru alegerile dizgraţioase? Cine a şocat? Ei bine, vă dăm un pont: Madonna nu şi-a învăţat lecţia şi a apărut cu o ţinută ce nu mai are efectul scontat de mult timp.

Iată cum s-au îmbrăcat vedetele la Gala Grammy!

Rihanna

Începem cu o rochie supradimensionată, care cu siguranţă nu a fost trecută cu vederea. Nu de alta, dar creaţia de culoarea somonului, cu falduri foarte mari, Giambattista Valli, deşi în unele publicaţii online a primit titlul de cel mai bine îmbrăcată vedetă, faptul că faldurile acelea au pornit direct de sub sâni nu a avut chiar efectul scontat. Şi nici coafura nu a fost potrivită!

(click pe poză pentru mărire)

Taylor Swift

Ca de obicei, cântăreaţa a ales o rochie spectaculoasă, foarte inspirată, într-o culoare incitantă care o prinde de minune, în degrade. Ţinuta Elie Saab a căzut divin pe blondă!

Kim Kardashian

Una din multele ei apariţii sclipitoare şi cu alură intimă, de parcă şi-a ales desuurile pe post de creaţii de lux purtabile în orice seară, în oraş, Kim a ales o rochie-capot semnată Jean Paul Gaultier. La braţul ei a fost, vă spunem, Kanye West, soţul ei, îmbrăcat într-un trening de catifea vişinie, cu pantalonii suflecaţi.

Lady Gaga

Rochia ar fi fost perfectă pentru ea, dacă ştia să aibă mai multă grijă la decolteul abisal - rochia Brandon Maxwell i-a strivit sânii şi a produs un efect inestetic. Şi nu mai era nevoie de tăietura lungă pe picior, dat fiind abisalul decolteu!

Madonna

Diva muzicii pop trăieşte în trecut. În loc să şocheze plăcut şi să incite fanii, mai degrabă s-a prezentat pe post de clovn la gala Grammy. Într-un costum burlesc, de scenă, negru, cu dantelă şi corset, Madonna şi-a expus şi fundul în ciorapii ei plasă, şocând cu dezgust şi penibil. Problema nu e costumul în sine - care oricum e destul de cheap - ci felul în care îl poartă, la o vârstă total nepotrivită: 56.

Katy Perry

Cu privirea seducătoare şi buclele violet, artista mai avea nevoie de o rochie-statement. Şi a ales-o perfect: ţinuta Zuhair Murad a căzut ca o bijuterie diafană pe ea, strălucind elegant şi sexy.

Miley Cyrus

Una din rarele ei apariţii elegante şi bine alese, această creaţie Alexandre Vauthier cade foarte frumos pe silueta ei subţire, cu tăieturi foarte provocatoare şi inspirate. Bravo, Miley!

Iggy Azalea

Se poartă rochiile cu tăieturi riscante laterale, din câte vedem, dar din fericire, se aşază foarte bine pe formele sale voluptuoase, Armani.

Paris Hilton

Altă divă care a ales rochia cu tăieturi pentru acest eveniment monden, dar de data aceasta una foarte glam, argintie şi cu paiete, cu decolteu foaaaarte riscant.

FOTO GETTY

Modifică Setările