News

FOTO Christina Aguilera, cu sânii goi pe Instagram! Citeşte explicaţia gestului său!

FOTO Christina Aguilera, cu sânii goi pe Instagram! Citeşte explicaţia gestului său!

Şi pentru că se simte încrezătoare şi este mulţumită de aspectul său fizic, Christina a renunţat şi al inhibiţii şi s-a pozat topless, în oglindă. Uimitor este faptul că aceasta a urcat mai apoi fotografia respectivă pe reţelele de socializare, pentru a fi accesibilă şi pentru fanii internauţi.

Drept descriere, Christina a postat un mesaj adresat fanilor săi, menit să explice gestul său: Am simţit că este timpul să împărtăşesc ceva personal cu voi. Acesta este doar începutul”, a scris artista în dreptul imaginii. Fotografia vine şi după valul de zvonuri care s-a ivit în ultima vreme, privind silueta sa, unii fani acuzând-o pe aceasta că-şi retuşează fotografiile, şi chiar că decide ce cadre, convenabile pentru ea, sunt difuzate din show-ul muzical, în cadrul căruia este jurat.

christina_aguilera

După cum era de aşteptat, opinia publica s-a împărţit în două tabere. Unii au blamat atitudinea cântăreţei, în vârstă de 34 de ani, iar alţii s-au arătat încântaţi de curajul artistei de a se arăta aşa cum este, fără atingerea vreunui program de editat fotografii.

Modifică Setările