News

FOTO Ciara a slăbit 30 kg după naştere: cum arată artista?

de admin

Este una dintre cele mai în formă dive ale muzicii şi asta o demonstrează în noile fotografii postate pe reţelele de socializare. La doar 4 luni de când a născut un băiat, Ciara şi-a intrat în piesele de lenjerie preferate, semnate Calvin Klein, să arate cât de tonifiată este acum.

Laden

After Delivering My Son I Feel Like There's Nothing I Can't Do. I Feel Like I Can Conquer The World. #ANewMe #NewMusic. So Proud To Rock #mycalvins 60lbs later!!

Weergeven op Instagram

“Sunt atât de mândră să văd că după ce-am născut un copil de 4 kg, acum 4 luni, pot să încap iarăşi în lenjeria mea preferată!” a scris frumoasa artistă de 28 de ani. “După ce-am născut, pare că nimic nu e imposibil pentru mine. Simt că pot cuceri lumea!”, a adăugat Ciara, vădit mulţumită de cât de bine arată. Alura sa sexi şi tonifiată se datorează orerlor de fitness intense pe care le-a avut după ce s-a născut în mai Future Jr. primul ei fiu şi-al fostului logodnic, rapperul Future – de care s-ar fi despărţit de curând, după ce a aflat că o înşală.

Loading

I feel so proud to say that 4 months after delivering a 9 lbs. 10 oz. baby, I can finally rock My Calvin's! #mycalvins

View on Instagram


“Treci de la exerciţiile făcute acasă, ca proaspătă mămică, la sala de fitness, apoi pe scenă . Pentru mine e vorba nu doar să revin în formă. Am născut un copil, acum vreau şi mai mult de la mine”, a declarat artista pe 8 august, pentru publicaţia Us Weekly.

Modifică Setările