Fashion

FOTO Cine e cel mai bine plătit topmodel din lume?

FOTO Cine e cel mai bine plătit topmodel din lume?

Ca în fiecare an, revista „Forbes“ a realizat topul celor mai bine plătite manechine de pe mapamond, iar cea care conduce în clasament a înregistrat, într-un singur an, 42 de milioane de dolari.

La 33 de ani, Gisele Bündchen a fost desemnată, pentru al şaptelea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume, modelul brazilian obţinând venituri de 42 de milioane de dolari în perioada iunie 2012 - iunie 2013.

Veniturile obţinute de Gisele provin din contractele de modă şi din alte colaborări comerciale, de exemplu, cu producătorul de pantofi brazilian Grendene, companie în care deţine o parte din acţiuni.

De asemenea, top-modelul, mamă a doi copii, câştigă milioane de dolari din compania sa de produse cosmetice ecologice, Sejaa, dar şi din contracte de promovare încheiate cu companii precum Pantene, Oral-B şi Sky HDTV.

Modelul brazilian - care s-a căsătorit cu jucătorul de fotbal american Tom Brady în 2009 - a obţinut în ultimul an venituri de aproape şase ori mai mari decât ocupanta locului al doilea în acest top, Miranda Kerr.

Miranda Kerr, soţia actorului Orlando Bloom şi mamă, la rândul ei, a câştigat 7,2 milioane de dolari în perioada iunie 2012 - iunie 2013.

Australianca în vârstă de 30 de ani, devenită în 2007 "înger" al casei de modă Victoria's Secret, deţine o linie de cosmetice, Kora Organics, pe care a lansat-o în 2009.

De asemenea, Kerr, care anul trecut ocupa locul al şaptelea în acest top, este imaginea unor companii precum Mango, David Jones, Lipton, Quantas.

Poziţia a treia în acest top este ocupată de brazilianca Adriana Lima - în urcare de pe poziţia a patra anul trecut -, cu venituri de 6 milioane de dolari.

Majoritatea veniturilor sale provin din colaborarea cu casa de modă Victoria's Secret, Lima, în vârstă de 32 de ani, fiind "îngerul" cel mai longeviv al brandului (din 2000).

De asemenea, Lima - mamă a două fetiţe, cu partenerul ei de viaţă, baschetbalistul sârb Marko Jaric - are încheiate contracte de promovare cu branduri precum Miu Miu, Donna Karan, Mavi Jeans şi Metrocity.

Modelul britanic Kate Moss, în vârstă de 39 de ani, a obţinut în aceeaşi perioadă venituri de 5,7 milioane de dolari, în principal datorită campaniilor publicitare pentru Vogue Eyewear, Rimmel, Versace şi Liu-Jo.

Anul trecut, Moss ocupa poziţia a doua în topul Forbes.

Poziţia a cincea este ocupată de Liu Wen, în vârstă de 25 de ani, unul dintre cele mai cunoscute top-modele chineze. Ea a avut în ultimul an venituri de 4,3 milioane de dolari, rezultate mai ales din contracte cu H&M, Estee Lauder, Calvin Klein şi Hugo Boss.

Wen este, de asemenea, primul top-model chinez al casei de modă Victoria's Secret.

Topul este completat, în ordine, de Hilary Rhoda (4 milioane de dolari), Carolyn Murphy (3,6 milioane de dolari), Joan Smalls (3,5 milioane de dolari), Candice Swanepoel (3,3 milioane de dolari) şi Lara Stone (3,2 milioane de dolari).

Foto: paginile personale

Comentarii

Articole asemănătoare

Cei mai dulci copii de vedete

News

Cei mai dulci copii de vedete

News

Mâncărurile preferate ale vedetelor

Deşi arată mai mereu ca scoase din ţiplă, vedetele au şi ele plăcerile lor vinovate, de la care se abţin cu greu. Şi, chiar dacă arareori îşi permit să le deguste în voie, rămân în topul mâncărurilor lor preferate.

Secretul de pe noptiera ducesei de Cambridge

Beauty

Secretul de pe noptiera ducesei de Cambridge

Viitoarea mămică a celui de-al doilea prinţ moştenitor al tronului Marii Britanii îşi întreţine frumuseţea tenului cu un produs bio cu tradiţie. Când vor afla, cu siguranţă englezoaicele se vor grăbi să-l cumpere.

Ce topmodel celebru câştigă 148.000 $ pe zi?

News

Ce topmodel celebru câştigă 148.000 $ pe zi?

E blondă, braziliancă şi familistă convinsă. Iar corpul i-a adus o avere de 47 de milioane de dolari numai într-un singur an, fiind cotată drept cel mai bine plătit manechin din lume în 2013. Despre cine este vorba?

Cine e noua imagine a parfumului Chanel No. 5?

Beauty

Cine e noua imagine a parfumului Chanel No. 5?

E de origine braziliană şi e cel mai bine plătit manechin din lume. De-acum, ea se înscrie şi pe lista femeilor celebre care au promovat celebrul parfum al Casei Chanel, printre care Marilyn Monroe şi Catherine Deneuve.

Iia se poartă şi în clanul Kardashian

Fashion

Iia se poartă şi în clanul Kardashian

După ce i-a servit drept inspiraţie lui Tom Ford pentru colecţia din vara anului trecut, bluza tradiţional românească a devenit un trend hot şi peste Ocean.