News

FOTO Cine este această vedetă care a pozat nud?

de admin

FOTO Cine este această vedetă care a pozat nud?

Este, fără doar şi poate, una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood, şi nu se sfieşte deloc să o arate. Drept dovadă stă şi acest pictorial incendiar realizat de vedeta lipsită de inhibiţii.

Deja probabil v-aţi dat seama, vorbim de Chrissy Teigen, soţia cântăreţului John Legend, care nu s-a dat niciodată în lături de la a-şi demonstra senzualitatea. De data aceasta, Chrissy şi John Legend sunt protagoniştii unei şedinţe foto de excepţie realizate de publicaţia DuJour.

Spre deliciul fanilor, cei doi s-au lăsat fotografiaţi în mai multe ipostaze, demonstrând încă o dată cât de strânsă este legătura între ei şi cât de dezinhibaţi sunt. Însă, asta nu este tot. Pe lângă această şedinţă foto memorabilă, cei doi au dat un interviu în care au vorbit despre planurile lor de viitor şi de familia la care visează.

Chrissy a mărturisit cu această ocazie că ea şi John îşi doresc foarte mulţi copii şi că plănuiesc să se mute în los Angeles pentru a-şi forma familia la care amândoi visează: ”Ne dorim foarte mulţi copii. Mi-ar plăcea să am 3-4 ai mei şi apoi să mai adopt câţiva. Deci, practic o să fiu însărcinată toată viaţa mea”, a glumit vedeta.

Sursa foto: DuJour.com