Fashion

FOTO Cine o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat!

High cut

Kendall Jenner: 54%, Rinko Kikuchi: 46%

Dacă Kendall nu ar fi avut cele două tăieturi atât de evidente, care lasă să se vadă mai mult decât este nevoie, iar Rinko ar fi optat pentru varianta cu mâneci şi fără gât a rochiei Fausto Puglisi, atunci s-ar fi creat un echilibru între cele două ţinute. Totuşi, aplicaţiile aurii parcă vin mult mai bine pe varianta crem a rochiei, dându-i o notă opulentă. În plus, sandalele aurii se potrivesc mai bine cu designul rochiei!

Click pe următoarea!

Flower power

Miranda Kerr: 95%, America Ferrera: 5%

Nu este o plăcere să intri în bătălia stilurilor, mai ales cu un manechin cunoscut, dar America nu s-a lăsat intimidată şi a ales aceeaşi rochie Dolce&Gabbana ca Miranda. Este de la sine înţeles că aceasta vine mult mai bine pe manechin. Totuşi, geanta ar fi trebuit să fie ceva mai mică. Actriţa a ales bine nuanţa pantofilor, în schimb, modelul nu o avantajează. Ar fi mers mai bine nişte stilettos.

Click pe următoarea!

Graphic print

Cara Delevingne: 52%, Rita Ora: 48%

Diferenţele dintre cele două ţinute semnate Chanel sunt notabile, dar ambele variante merg la fel de bine. Cea a Carei este direct de pe podiumul de prezentare şi acest lucru se vede în felul cum este accesorizată: şosetele, dantela aplicată pe poale şi ochelarii cu un design futurist dau o notă cool. În schimb, varianta Ritei este corectă pentru o apariţie publică, sandalele aurii completând frumos outfitul.

FOTO: guliver/getty images

Modifică Setările