Fashion

FOTO Cine o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat!

FOTO Cine o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat!

Când două vedete poartă aceeaşi ţinută, cine iese în câştig? Află ce-au votat cititorii pe www.okmagazine.ro! Votează şi tu!

Splash paint (foto stânga)

Kerry Washington: 78%

Taylor Schilling: 22%

Când ai o fustă cu un print foarte colorat, aşa cum este şi această piesă Sportmax, atunci e musai să o combini cu un top uni. Iar Kerry şi Taylor s-au conformat. Vedeta serialului „Scandal“ a mers pe varianta neagră, în timp ce blonda a optat pentru cea albă. Din punct de vedere cromatic, ambele variante merg la fel de bine. Totuşi, cititorii au optat pentru varianta cu voalul mai scurt.

Bordeaux wine

Cate Blanchett: 85 %

Elettra Rossellini: 15%

Ce face ca acest outfit cu croială minimalistă, semnat Valentino, să fie atât de special în cazul lui Cate? Bineînţeles, colierul statement auriu! Se poate observa că ţinuta capătă noi valenţe stilistice când e accesorizată cum trebuie. În schimb, Elettra nu a fost foarte inspirată când a optat pentru accesorii, deoarece acestea, în loc să upgradeze look-ul, îi dau un aer banal.

Tropicana girl

Jessica Alba: 66%

Bianca Gascoigne: 34%

Cu toate că Bianca nu a comis nicio greşeală atunci când a asortat fusta Topshop cu topul alb, aceasta este pusă mai bine în evidenţă de bluza albastră a Jessicăi. Printul tropical este mult mai bine valorificat. La capitolul accesorii, ambele vedete au excelat. Actriţa a optat pentru un look elegant, cu pantofi albi şi o geantă în aceeaşi nuanţă, în timp ce blonda a mers pe un stil glam, sandalele aurii şi geanta verde fiind o opţiune bună.

FOTO: guliver/rex features/getty images/splash news