News

FOTO Clint Eastwood, un iubit toxic. Şi-a forţat partenera să facă avorturi în timp ce o înşela şi făcea copii cu altă femeie

FOTO Clint Eastwood, un iubit toxic. Şi-a forţat partenera să facă avorturi în timp ce o înşela şi făcea copii cu altă femeie camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

„Îmi pare rău că este cum este. Totuşi, cu toate că lumea îşi va da seama cum e el, pentru mine a fost mult mai groaznic (sic) să descopăr adevărata lui faţă”, spune Sondra Locke, iubita lui timp de 14 ani, în autobiografia sa.


Când Sondra Locke a fost distribuită alături de Clint Eastwood în filmul The Outlaw Josey Wales (1976), frumoasa blondină n-avea nicio idee cât de mult avea să se schimbe viaţa ei. Cei doi actori au devenit un cuplu şi, la scurt timp, s-au mutat împreună într-o casă din Bel-Air, conform celor relatate de The Hollywood Reporter. Amorezii au continuat să lucreze împreună, apărând în mai multe pelicule. 

 
Totul părea în regulă între cei doi până când, 14 ani mai târziu, Sondra şi-a dat seama că viaţa ei alături de superstarul hollywoodian nu era nici pe departe ceea ce îşi dorea. În 1989, nu numai că relaţia lor era cât se putea de toxică, fără nicio şansă de-a redeveni vrodată frumoasă, dar a şi avut un final răsunător, cu două procese intentate lui.


Guardian susţine că idila lor a fost una dintre cele mai toxice relaţii care au existat la Hollywood. Cum altfel să definească o povestea de iubire în care el o forţează pe ea să avorteze pentru simplul motiv că considera că nu era loc pentru un copil în viaţa lor?!

Modifică Setările