News

FOTO Cum arată castelul lui Catherine Deneuve?

FOTO Cum arată castelul lui Catherine Deneuve?

Celebra actriţă franceză şi-a scos la vânzare castel Primard, situat în Guainville, în apropiere de l'Île-de-France. Doritorii trebuie să fie pregătiţi să cheltuiască aproape 4 milioane de euro pentru a putea intra în posesia lui.

La vârsta de 70 de ani, actriţa Catherine Deneuve a decis să se despartă de proprietatea sa din Guainville, pe care e amplasat un somptuos castel, evaluat acum la aproape 4 milioane de euro.

Locuinţa de 1.200 de metri pătraţi este descrisă ca "un conac inspirat din principiile arhitecturale din ultima jumătate a secolului al XVIII-lea".

Clădirea are trei etaje, iar preţul de vânzare este de 3.990.000 de euro.

La parterul casei există o bucătărie de 50 de metri pătraţi, sufragerie, bibliotecă, salon, iar la primul etaj se află un dormitor matrimonial de 65 de metri pătraţi, două camere, o baie, cameră de oaspeţi şi alte anexe.

De asemenea, la etajul al doilea se află un dormitor matrimonial de 65 de metri pătraţi, două camere pentru copii, spălătorie, cameră de oaspeţi şi saună, iar la etajul al treilea este amenajat un spaţiu de recreere.

Catherine Deneuve locuieşte în Paris, în cartierul Saint-Sulpice, în al VI-lea arondisment.

Foto: Sotheby.com

Modifică Setările