News

FOTO Cum arată colecţia de genţi şi pantofi a Andreei Marin

FOTO Cum arată colecţia de genţi şi pantofi a Andreei Marin

În ciuda tuturor criticilor, Zâna Surprizelor a mers mai departe cu proiectul ei fashion şi va lansa cât de curând linia de încălţăminte şi marochinărie ce-i poartă semnătura.

Andreea Marin a anunţat săptămâna trecută că vrea să-şi lanseze propria colecţie de genţi şi pantofi, lucru care a stârnit unele zâmbete răutăcioase şi critici acide la adresa ei. Cu toate acestea, fanii şi apropiaţii vedetei aşteaptă cu nerăbdare această lansare, care ne aduce aminte şi de proiectul fashion iniţiat de o altă Andreea, Andreea Raicu.

„Materiale, tipare, culori... o lume nouă şi creativă în care îmi face plăcere să mă aflu alături de Ana Kaloni, partenera mea. Fără ambiţii nemaipomenite, pretenţii exagerate sau snobism, noi facem cu drag ceea ce mie mi-ar plăcea să port şi nu găsesc întotdeauna toate detaliile întrunite în acelaşi produs sau la un preţ cât mai bun“, îşi justifică Andreea Marin demersul.

De ce s-a apucat Andreea Marin de făcut genţi şi pantofi?

„Pentru un pantof elegant, dar şi comod, sunt multe detalii care fac diferenţa. Pentru geanta potrivită, de asemenea. Stând o viaţă pe tocuri şi având şi anumite probleme (degetele prea subţiri şi lungi, monturi, o problemă de sănătate des întâlnită, nu e nicio ruşine să o recunoaştem când o avem, în plus şi o diferenţă de număr între cele două picioare, motiv pentru care întotdeauna un pantof îmi este puţin mai mare), am înţeles care îmi sunt nevoile ce ţin de comoditate şi sănătate, aşa că am hotărât să fac eu însămi pentru mine ceea ce mă ajută să mă simt bine. Apoi am fost întrebată şi de către prietenele mele ce s-au îndrăgostit de anumite modele purtate de mine şi şi-au dorit lucruri asemenea, întrebându-mă de unde le am... Aşa s-a născut, firesc, ideea colectiei FREE sub numele Andreea Marin, iar în curând va fi gata şi pentru voi, mie îmi aduce deja bucurie să văd persoane dragi din jurul meu purtând un astfel de pantof, o geantă, un plic cu plăcere şi fiind mulţumite de ele“, mărturiseşte Andreea Marin, via Facebook.

Uite ce modele de genţi şi pantofi propune Andreea Marin

„Lucrăm acum la comandă, luând măsurile şi având detalii personalizate. Libertatea de a alege modelul preferat, dar poate cu o altă piele, culoare, un toc de o altă mărime, un detaliu de design diferit, această flexibilitate e tare importantă.. Desigur că pe www.shop.andreeamarinoficial.ro vor exista şi mărimi, culori, materiale standard, dar vom încerca să oferim şi posibilitatea de a alege cât mai multe detalii personalizate, căci poate să îţi placă mult alura unui pantof, dar nu poţi purta tocul înalt din imagine, de pildă, aşadar ne putem adapta“, detaliază Andreea Marin, care de-abia aşteaptă să lanseze oficial pe piaţă această colecţie.

Foto: pagina oficială