News

FOTO Cum arată complexul turcesc unde Andreea Marin urmează curele de detoxifiere

FOTO Cum arată complexul turcesc unde Andreea Marin urmează curele de detoxifiere

Pentru al doilea an consecutiv, vedeta de televiziune e tributară programului de detoxifiere care o ajută să rămână sănătoasă şi să-şi păstreze silueta. Şi, de două ori pe an, pleacă în Bodrum pentru a-şi regăsi echilibrul şi starea de bine.

De când a încercat prima oară cura de detoxifiere, Andreea Marin şi-a schimbat complet stilul de viaţă, iar asta se vede şi la exterior, şi la interior.

Şi, pentru că această experienţă are loc de două ori pe an, la Bodrum, tentaţia de a-şi lua cu ea familia e cu atât mai mare, dar ineficientă, pe alocuri. Iată de ce.

„Dacă vrei să combini şi vacanţa familiei – soţ, copii, poate şi bunici – cu dorinţa ta de purificare interioară şi de regăsire a echilibrului minte, trup şi suflet, atunci locul în care am fost anul trecut părea ideal, pentru că oferea şi celor dragi posibilitatea să îţi fie alături, fără a fi obligaţi să facă detoxifiere. Doar că în acest caz trebuie să-ţi asumi că la doar câţiva metri de locul unde tu îţi iei micul dejun, prânzul sau cina – doar sucuri şi supe în programul Master Detox, chiar dacă sunt delicioase, sau mâncare raw-vegan în programul Detox şi nimic altceva – se află locul unde familia ta se hrăneşte zilnic cu toate bunătăţile ce îţi sunt interzise, de unde vin arome îmbietoare cărora cu greu le poţi rezista, din păcate. Şi, de cele mai multe ori, rezişti o zi, două… şi cam atât. Apoi începi să greşeşti, puţin câte puţin“, mărturiseşte Andreea pe pagina sa de socializare.

„Ăsta e dezavantajul de a combina detox-ul cu turismul de masă în acelaşi hotel, din păcate. A fost primul impediment care m-a determinat să caut un alt loc în Bodrum, mult mai eficient pentru oameni cu intenţii serioase ca mine şi nu glumesc.

Când merg cu gândul să fac ceva bun pentru sănătatea mea, nimic nu trebuie să mă distragă sau să mă tenteze spre a greşi în ceea ce mi-am propus. Altfel e un timp pierdut, bani cheltuiţi fără efect pozitiv, insatisfacţie personală şi nu îmi place să mă mint sau, cum zice românul, să îmi fur singură căciula“, explică ea.

„Aşa că am decis să caut soluţia optimă pentru cele două cure de detoxifiere pe care mi le propun în fiecare an pentru sănătatea mea, căutam un loc în care să simt că fac o treabă bună cu adevărat, completă. Am vizitat tot ce am găsit în domeniu şi am găsit un colţ de rai chiar pe malul Mării Egee (…), un loc mirific proaspăt inaugurat dedicat în totalitate celor care vor să revină la forma lor cea mai bună, la curăţenia trupului şi pe interior, la silueta, pofta de viaţă, sănătatea, echilibrul pierdut“.

Ce are acest complex de oferit? „Seminarii de nutriţie şi cursuri de gătit sănătos, masaje terapeutice, yoga, pilates, meditaţie, aqua-gym, hidro-colonoterapie, ozono- terapie... Cele mai noi tehnici în domeniu, nutriţionişti şi o echipă excelent pregătită de specialişti care te învaţă tot ce trebuie să ştii pentru a-ţi schimba viaţa în bine, relaxare totală şi restabilirea balanţei corecte minte, trup şi suflet, întinerire, pur şi simplu“.

„Nu există camere normale ca şi cele de hotel, ci fiecare “încăpere” e spaţioasă precum un apartament, cu o eleganţă mediteraneană şi rafinament, vedere către Marea Egee ce scaldă plaja privată a centrului. Fotografiile spun mai mult decât o pot face cuvintele“.

„Am fost, am văzut, m-am îndrăgostit şi, peste o săptămâna voi fi acolo, abia aştept să trăiesc experienţa pe pielea mea, la un alt nivel decât am făcut-o anul trecut!!! Eu am descoperit la 40 de ani că niciodată nu e prea târziu pentru ceea ce ne face bine“, spune Andreea plină de entuziasm.

Foto: pagina personală